Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Άντε, κι ένα για κλείσιμο...
Νηματοφυλακες σωστοί λέμε!. Σε λίγο εκτός από την πρωινή τους μουσική για να ξυπνήσουν θα ετοιμάζουμε και το πρωινό. Ξέρεις. Φουρνισμα κρουασάν, τυρόπιτες καφέ, τσάι, γάλα, χυμό κ.ο.κ.![]()
Καλημέρα νεαρέ...Καλημέρα σας γερολεβέντες! Περάστε. Το νήμα σκουπισμένο και το πρωινόέτοιμο!
![]()
Όχι και νεαρός! Έχουμε και ένα όνομα. Γεράκιον παρακαλώ! Καλημέρα!Καλημέρα νεαρέ...
Καλημέρα γέρονταΌχι και νεαρός! Έχουμε και ένα όνομα. Γεράκιον παρακαλώ! Καλημέρα!![]()
όχι και γέροντας!Καλημέρα γέροντα
Το μεσήλιξ σας κάνει, φίλτατε;όχι και γέροντας!![]()
Γεράκιον λέμε! Στην μέση!
![]()
![]()
Έχετε πμ! Αλλά και το μεσήλιξ μια χαρά είναι!Το μεσήλιξ σας κάνει, φίλτατε;
Την ίδια στιγμή ακριβώς έστελνα και εγώ πμ..... Κάτι δεν παει καλά. Ρε μπας και μας παρακολουθούν;;;Έχετε πμ! Αλλά και το μεσήλιξ μια χαρά είναι!![]()
Την ίδια στιγμή ακριβώς έστελνα και εγώ πμ..... Κάτι δεν παει καλά. Ρε μπας και μας παρακολουθούν;;;
Καλώς και την ΜΙ 6 ...
Καλώς και την ΜΙ 6 ...
Γουδ γουδ!Tι λέει, "παιδάκια" όλα γούδ;![]()
Για να είμαι ειλικρινής , μετά την Μαρτίνα το χάος. Και είναι άδικο για την κοπέλα που βρεθήκαμε μια μέρα μετά την Μαρτίνα, καθόσον οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Πέρασα όμως καλά, και αυτό που έγραφα για το τσιτάτο του Κλίμα, ειλικρινά το σκέφτηκα όταν έφυγε.Ωστέ, λοιπόν, καλό το Λιζάκι φίλτατε...
Να ήρθε και ο νονός NO1 που σου έλεγα σε Π.Μ.
Καλημέρα, Νονέ!![]()
![]()
Très bien merci. Et vous?Tι λέει, "παιδάκια" όλα γούδ;![]()
Για να είμαι ειλικρινής , μετά την Μαρτίνα το χάος. Και είναι άδικο για την κοπέλα που βρεθήκαμε μια μέρα μετά την Μαρτίνα, καθόσον οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Πέρασα όμως καλά, και αυτό που έγραφα για το τσιτάτο του Κλίμα, ειλικρινά το σκέφτηκα όταν έφυγε.