lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έχω πλήρη επαφή με την πραγματικότητα, φίλτατε. Αφιχθείς δε εις Θεσσαλονίκη, ετοιμάζω τη συγγραφή ετέρου περιγραφικού πονήματος για να περιγράψω και τη συνεύρεσή μου με ετέρα εταίρα.Ε, μετά την Μαρτίνα, χάνεις την επαφή!![]()
Βεβαίως αγαπητέ... Γιατί όμως θα έπρεπε να μην μπορώ;;;;
δημιουργείτε συμπλέγματα στους
ήδη ταλαίπωρους, απόμαχους της μάταιας ζωής ετούτης; Ντροπή πιά...
Όσον αφορά το Κόρσα , λανθάνετε. 1,4 είναι και αέριο...Δεν τους έκανε όλους η τύχη
μεγιστάνες με ιδιωτικά τζετ, γιωτ, πύργους, στρατούς από μουνετα
και ... κόρσα 1,6 πετρέλαιο ....
Αφού και ο ίδιος το βράζει καλά το ρύζι. Νυσάφι πια! >Ακόμα να σας δώκει "απαγορευτικό εισόδου", ο κ. Νηματοθέτης; Έχετε μούτρα και εμφανίζεστε εδώ;
Δεν σκέφτεστε ότι με την ανεξέλεγκτη σεξουαλική συμπεριφορά σας, δημιουργείτε συμπλέγματα στους
ήδη ταλαίπωρους, απόμαχους της μάταιης ζωής ετούτης; Ντροπή πιά, και αδιαντροπιά...
Συγγνώμη αλλά, βλέπετε, λόγω γρίπης είχα μια ευαισθησία στο λαιμό και έπαιρνα κάτι γαλάζιες παστίλιες. Μετά κατάλαβα ότι ήταν Βιάγκρα...Ακόμα να σας δώκει "απαγορευτικό εισόδου", ο κ. Νηματοθέτης; Έχετε μούτρα και εμφανίζεστε εδώ;
Δεν σκέφτεστε ότι με την ανεξέλεγκτη σεξουαλική συμπεριφορά σας, δημιουργείτε συμπλέγματα στους
ήδη ταλαίπωρους, απόμαχους της μάταιης ζωής ετούτης; Ντροπή πιά, και αδιαντροπιά...
Όσον αφορά το Κόρσα , λανθάνετε. 1,4 είναι και αέριο...
Αφού και ο ίδιος το βράζει καλά το ρύζι. Νυσάφι πια! >![]()
Πιθανότατα, φίλτατε...diesel είναι σίγουρα!
Στον κυβισμό πιθανόν να κάνω λάθος!
Δεν καταλάβατε πιθανόν σε ΠΟΙΟ ΚΟΡΣΑ αναφέρομαι!
Συγγνώμη αλλά, βλέπετε, λόγω γρίπης είχα μια ευαισθησία στο λαιμό και έπαιρνα κάτι γαλάζιες παστίλιες. Μετά κατάλαβα ότι ήταν Βιάγκρα...
Και δικαιολογημένα. Ένα λάθος έκανε μόνο. Τον Γιωργάκη τον έπιασε με μαλακία! Δεν εξηγείται... αλλιώς!Παρεμπιπτόντως, είδα ότι όλοι σας δακρύσατε με την αναφορά μου στον Ανδρέα. Όλοι οι Παλαιοπασόκοι εδώ μαζευτήκαμε...
Παρεμπιπτόντως, είδα ότι όλοι σας δακρύσατε με την αναφορά μου στον Ανδρέα. Όλοι οι Παλαιοπασόκοι εδώ μαζευτήκαμε...
Δημιούργησε όμως άλλα προβλήματα...Πάλι καλά να λέτε που δεν σας κάθησαν στον λαιμό...
![]()
Δημιούργησε όμως άλλα προβλήματα...
Μικρό το κακό, αν σκεφτείτε ότι θα μπορούσατε να έχετε και χειρότερα...
http://[URL unfurl="true"]www.stripersonline.com/image/id/1037280/width/525/height/525[/img[/URL]]
[/quote]
Σκεφτείτε όμως , πόσες ώρες θα έπρεπε να μου τον παίζουν για να πέσει και να κλείσει το κουτί;;;;;