barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.283
- Πόντοι
- 5.506
Πότε ακριβώς σε έβρισα?![]()
αχαχαχαχαχαχααχ.Ραοπαπι μ΄ανεβάζεις ραοπάπι με κατεβάζεις.![]()
![]()
![]()
Καλώς τονΚαλησπέρα σας!
αχαχαχαχαχαχααχ.
Πάλι μαλώνετε εσείς οι δύο; Ρεγγίνα να με συγχωρείς αλλά θα συμπαρασταθώ στον φίλο Barock. Ανδρική αλληλεγγυη βλέπεις.![]()
Ε, καλά δεν σε είπε και καμπούρη!Ε μα να με πει ραοπαπι;; Ήμαρτον.![]()
![]()
Τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή σου. Και για επανέλθω. Ποιανού κλώνος τώρα είσαι εσύ?Πάλι μαλώνετε εσείς οι δύο; Ρεγγίνα να με συγχωρείς αλλά θα συμπαρασταθώ στον φίλο Barock. Ανδρική αλληλεγγυη βλέπεις.![]()
Του μπαμπά μου!Τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή σου. Και για επανέλθω. Ποιανού κλώνος τώρα είσαι εσύ?![]()
![]()
Πως μιλάς έτσι για τον συναγωνιστή σου? Ντροπή.Ναι, καλά, εσύ πες το και φιλοφρόνηση τώρα να πηδηχτώ απ΄το παράθυρο.
Καλώς το φίλο μου το Zebu με τον Θεούλη τον Robbie!!
Ε, καλά δεν σε είπε και καμπούρη!![]()
Πως μιλάς έτσι για τον συναγωνιστή σου? Ντροπή.![]()
![]()
Εδώ όλοι είναι συναγωνιστές. Αλλωστε οφείλουμε να δείχνουμε συμπαράσταση στον συνάθρωπο που έχει ένα μικρόΠοιόν συναγωνιστή;![]()
Τον raopau εννοεί, αν δεν το κατάλαβες.Ποιόν συναγωνιστή;![]()
Μια φορά συναγωνιστής πάντα συναγωνιστής! *PΆρα τώρα που συνεννοηθήκαμε, πρόκειται περί πρώην συναγωνιστή. Προτού προκύψει αυτό το μικρό θεματάκι.![]()
Μια φορά συναγωνιστής πάντα συναγωνιστής! *P
Κατα τα αλλα το έχω λιώσει τις τελευταίες μέρες. Φοβερό κομμάτι, φοβερή συνεργασία, και πάντα φοβερή φωνάρα η Μελίνα! Και ο Stavento πάντα ωραίος σε αυτά τα παντρέματα!