Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Υπαρχει καμια κριτικη για το ξενοδοχειο??

15825759_961009290667443_2470797663169100073_n.jpg
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Να μιλησω λιγο σοβαρα. Η πρωτη μου εμπειρια στο σεξ ηταν στα 17 μου ητανε με μια 35αρα πορνη που μου φερθηκε παρα πολυ καλα. (Οι περισσοτεροι φιλοι μου ειχανε αρνητικες εμπειριες με πορνες και δεν ασχολουνται με το σπορ). Απο τοτε εχω προσπαθησει πολλες φορες να μην ξαναπαω με πορνη, αλλα δεν μπορω να το κοψω. Ειναι κατι σαν πρεζα. Δοκιμασες-κολλησες και ας ξερεις οτι αυτο μπορει να σε σκοτωσει. Απλως προσπαθω μετα απο καθε φορα να κανω ντελιτ στο μυαλο μου και να μην μεταφερω την αρρωστια μου στο σπιτι μου.

Ποσο σε νιωθω ρε κωλογερος, ειχα παθει ακριβως το ιδιο ενα φεγγαρι, καμια τριετια= πολλα φεγγαρια, με λαδοκορες!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
καλη χρονια σε ολους τους γεροντες
πλεον ειμαστε σαν αντρογυνο με την προσφυγας
βγαζω το βραδυ τα σκουπιδια, κλανω μπροστα της και τα σεα  :-
Τυπε στο σουπερ μαρκετ παιρνεις καροτσι η καλαθι. Προσεχε εχει σημασια η απαντηση σου :idiot:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
καλη χρονια σε ολους τους γεροντες
πλεον ειμαστε σαν αντρογυνο με την προσφυγας
βγαζω το βραδυ τα σκουπιδια, κλανω μπροστα της και τα σεα  :-

Το νου σου, ειδες τι επαθε ο πρεσβης με τη βραζιλιανα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κωλό-γερε, πρέπει να το πάρουν κάποιοι απόφαση: "πρώην πόρνη, και πρώην πουτανιάρης, δεν υπάρχουν".
Και δυστυχώς, "άμα μικρομάθεις, δεν γερονταφήνεις"... :grin:
δεν νομίζω ότι μας αφορά έτσι κι αλλιώς  :tits2:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε στο σουπερ μαρκετ παιρνεις καροτσι η καλαθι. Προσεχε εχει σημασια η απαντηση σου :idiot:
τυπε στο σουπερ παμε παντα μαζι  :-
την πρωτη φορα πηρα καλαθι για να ειναι πεπερασμενος ο χωρος που θα εχει στη διαθεση της να βαλει πραματα αλλα επειδη το προηγουμενο βραδυ μου ειχε κανει τσιμπουκι για καμια ωρα, ειχε το θαρρος να παρει πολλα πραματα και στο τελος για να χωρεσουν κραταγα συσκευασιες μεχρι και με τα δοντια
απο τοτε μου εγινε μαθημα και παιρνω κατευθειαν καροτσι
βεβαια στα χριστουγεννιατικα ψωνια το ξεφτιλισε παλι και θα επρεπε να εχω κλαρκ  :-

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
τυπε στο σουπερ παμε παντα μαζι  :-
την πρωτη φορα πηρα καλαθι για να ειναι πεπερασμενος ο χωρος που θα εχει στη διαθεση της να βαλει πραματα αλλα επειδη το προηγουμενο βραδυ μου ειχε κανει τσιμπουκι για καμια ωρα, ειχε το θαρρος να παρει πολλα πραματα και στο τελος για να χωρεσουν κραταγα συσκευασιες μεχρι και με τα δοντια
βεβαια στα χριστουγεννιατικα ψωνια το ξεφτιλισε παλι και θα επρεπε να εχω κλαρκ  :-
Τυπε απο οτι μου ειπες δεν υπαρχει επιστροφη. Καλως ηλθες στο κλαμπ :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε απο οτι μου ειπες δεν υπαρχει επιστροφη. Καλως ηλθες στο κλαμπ :grin:
τυπε το πουλι ειναι ελευθερο πουλι
εκει που νομιζεις οτι το εχεις δεσει κανει ενα μπραφ και το ψαχνεις μετα στη νικολουλη και στη χατζηβασιλειου  :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε στο σουπερ παμε παντα μαζι  :-
βεβαια στα χριστουγεννιατικα ψωνια το ξεφτιλισε παλι και θα επρεπε να εχω κλαρκ  :-
εμενα ο βασιλοφρων μου κάνει πριν λίστα τι θα πάρω κ μου τα κόβει τα μαζί στο σούπερ μάρκε τι είμαι μου λέει κανένας ραο παο?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ερι ειμαι κρεβατωμενος απο το πρωι γιατι με κολλησε το μουλικο ο ανηψιος μου (εξ ου και ξαναμπηκα μπου μετα απο τοσο καιρο) και εδω και λιγη ωρα εχω συνεχομενη ταση προς εμετο
ξερεις κανα γιατροσοφι να σταματησει;
στο ιντερνετ που εψαξα ο καθενας λεει της ψωλης του το χαβα
να ισχυει ομως οχι πιπες  :-

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
ερι ειμαι κρεβατωμενος απο το πρωι γιατι με κολλησε το μουλικο ο ανηψιος μου (εξ ου και ξαναμπηκα μπου μετα απο τοσο καιρο) και εδω και λιγη ωρα εχω συνεχομενη ταση προς εμετο
να ισχυει ομως οχι πιπες  :-

Για τον εμετο Cilroton. Σε μενα πιανουν παντως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να ισχυει ομως οχι πιπες  :-
σε 24 ώρες θα περάσει. Δεν συνιστώ να κάνεις κάτι γιατί πρέπει να φύγει το μικροβιο να εκτονωθει. Αν κάνεις εμετο(συνεχώς) κ νοιώθεις ότι θα πάθεις αφυδατωση πάρε ηλεκτρολυτες. Κάνε υπομονή καμία φρυγανιτσα ρυζακι κ Περαστικά  :-*

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
εμενα ο βασιλοφρων μου κάνει πριν λίστα τι θα πάρω κ μου τα κόβει τα μαζί στο σούπερ μάρκε τι είμαι μου λέει κανένας [size=20pt]ραο παο[/size]?

Χοντρο.

(Το αντιθετο απο το πουλι του δηλαδη)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.164
Πόντοι
2.606
παιδιά θέλω κι' εγώ καμιά συμβουλή για ορθοπεδικό θέμα αν ξέρετε... :grin: :headbang: :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδιά θέλω κι' εγώ καμιά συμβουλή για ορθοπεδικό θέμα αν ξέρετε... :grin: :headbang: :headbang:
αχαχαχαχαχαχαχαχ η ιατρική μονομελης επιτροπή του νήματος λείπει και θα απαντήσω εγώ αφού συστήσω μια τριμελη επιτροπή από ένα άτομο αχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom