erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχΥπαρχει καμια κριτικη για το ξενοδοχειο??
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχΥπαρχει καμια κριτικη για το ξενοδοχειο??
Να μιλησω λιγο σοβαρα. Η πρωτη μου εμπειρια στο σεξ ηταν στα 17 μου ητανε με μια 35αρα πορνη που μου φερθηκε παρα πολυ καλα. (Οι περισσοτεροι φιλοι μου ειχανε αρνητικες εμπειριες με πορνες και δεν ασχολουνται με το σπορ). Απο τοτε εχω προσπαθησει πολλες φορες να μην ξαναπαω με πορνη, αλλα δεν μπορω να το κοψω. Ειναι κατι σαν πρεζα. Δοκιμασες-κολλησες και ας ξερεις οτι αυτο μπορει να σε σκοτωσει. Απλως προσπαθω μετα απο καθε φορα να κανω ντελιτ στο μυαλο μου και να μην μεταφερω την αρρωστια μου στο σπιτι μου.
Τυπε στο σουπερ μαρκετ παιρνεις καροτσι η καλαθι. Προσεχε εχει σημασια η απαντηση σουκαλη χρονια σε ολους τους γεροντες
πλεον ειμαστε σαν αντρογυνο με την προσφυγας
βγαζω το βραδυ τα σκουπιδια, κλανω μπροστα της και τα σεα :-
καλη χρονια σε ολους τους γεροντες
πλεον ειμαστε σαν αντρογυνο με την προσφυγας
βγαζω το βραδυ τα σκουπιδια, κλανω μπροστα της και τα σεα :-
δεν νομίζω ότι μας αφορά έτσι κι αλλιώςΚωλό-γερε, πρέπει να το πάρουν κάποιοι απόφαση: "πρώην πόρνη, και πρώην πουτανιάρης, δεν υπάρχουν".
Και δυστυχώς, "άμα μικρομάθεις, δεν γερονταφήνεις"...
τυπε στο σουπερ παμε παντα μαζι :-Τυπε στο σουπερ μαρκετ παιρνεις καροτσι η καλαθι. Προσεχε εχει σημασια η απαντηση σου
δεν νομίζω ότι μας αφορά έτσι κι αλλιώς
Τυπε απο οτι μου ειπες δεν υπαρχει επιστροφη. Καλως ηλθες στο κλαμπτυπε στο σουπερ παμε παντα μαζι :-
την πρωτη φορα πηρα καλαθι για να ειναι πεπερασμενος ο χωρος που θα εχει στη διαθεση της να βαλει πραματα αλλα επειδη το προηγουμενο βραδυ μου ειχε κανει τσιμπουκι για καμια ωρα, ειχε το θαρρος να παρει πολλα πραματα και στο τελος για να χωρεσουν κραταγα συσκευασιες μεχρι και με τα δοντια
απο τοτε μου εγινε μαθημα και παιρνω κατευθειαν καροτσι
βεβαια στα χριστουγεννιατικα ψωνια το ξεφτιλισε παλι και θα επρεπε να εχω κλαρκ :-
τυπε το πουλι ειναι ελευθερο πουλιΤυπε απο οτι μου ειπες δεν υπαρχει επιστροφη. Καλως ηλθες στο κλαμπ
εμενα ο βασιλοφρων μου κάνει πριν λίστα τι θα πάρω κ μου τα κόβει τα μαζί στο σούπερ μάρκε τι είμαι μου λέει κανένας ραο παο?τυπε στο σουπερ παμε παντα μαζι :-
την πρωτη φορα πηρα καλαθι για να ειναι πεπερασμενος ο χωρος που θα εχει στη διαθεση της να βαλει πραματα αλλα επειδη το προηγουμενο βραδυ μου ειχε κανει τσιμπουκι για καμια ωρα, ειχε το θαρρος να παρει πολλα πραματα και στο τελος για να χωρεσουν κραταγα συσκευασιες μεχρι και με τα δοντια
απο τοτε μου εγινε μαθημα και παιρνω κατευθειαν καροτσι
βεβαια στα χριστουγεννιατικα ψωνια το ξεφτιλισε παλι και θα επρεπε να εχω κλαρκ :-
ερι ειμαι κρεβατωμενος απο το πρωι γιατι με κολλησε το μουλικο ο ανηψιος μου (εξ ου και ξαναμπηκα μπου μετα απο τοσο καιρο) και εδω και λιγη ωρα εχω συνεχομενη ταση προς εμετο
ξερεις κανα γιατροσοφι να σταματησει;
στο ιντερνετ που εψαξα ο καθενας λεει της ψωλης του το χαβα
να ισχυει ομως οχι πιπες :-
σε 24 ώρες θα περάσει. Δεν συνιστώ να κάνεις κάτι γιατί πρέπει να φύγει το μικροβιο να εκτονωθει. Αν κάνεις εμετο(συνεχώς) κ νοιώθεις ότι θα πάθεις αφυδατωση πάρε ηλεκτρολυτες. Κάνε υπομονή καμία φρυγανιτσα ρυζακι κ Περαστικά :-*ερι ειμαι κρεβατωμενος απο το πρωι γιατι με κολλησε το μουλικο ο ανηψιος μου (εξ ου και ξαναμπηκα μπου μετα απο τοσο καιρο) και εδω και λιγη ωρα εχω συνεχομενη ταση προς εμετο
ξερεις κανα γιατροσοφι να σταματησει;
στο ιντερνετ που εψαξα ο καθενας λεει της ψωλης του το χαβα
να ισχυει ομως οχι πιπες :-
εμενα ο βασιλοφρων μου κάνει πριν λίστα τι θα πάρω κ μου τα κόβει τα μαζί στο σούπερ μάρκε τι είμαι μου λέει κανένας [size=20pt]ραο παο[/size]?
αχαχαχαχαχαχαχαχ η ιατρική μονομελης επιτροπή του νήματος λείπει και θα απαντήσω εγώ αφού συστήσω μια τριμελη επιτροπή από ένα άτομο αχαχαχαχαχαχαπαιδιά θέλω κι' εγώ καμιά συμβουλή για ορθοπεδικό θέμα αν ξέρετε...