Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ευτυχώς που ειμεθα ανθεκτικοι σαν τι κατσαρίδες  :orchestra:

Καυτηηηη μόνο εσύ μπορείς να μας σώσεις

γιατι μανιτσα μου μονο εγω...δεν εχεις κανεναν βαρβατο αντρα να σου τιναζει τα μπουριανα σου ζεσταινει τον κυκλοφορητη σου/?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
εννοει για την πουτσα που ριχνει καθε χρονο η ολυμπιακαρα στον μπαοκ σας...-26 ποντους τερματισατε περυσι στο πρωταθλημα ρε λινατσες :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

δεν ξερω απο ομαδες εγω μωρο μου εγω ασχολουμαι μονο με τους ποδοσφαιριστες....ο Κωστακης ο τερματοφυλακας παντως παντα 3 χερια μου τα ριχνει.....τοχει  σε κακο ναμε στειλει παραπονεμενη σπιτι μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εννοει για την πουτσα που ριχνει καθε χρονο η ολυμπιακαρα στον μπαοκ σας...-26 ποντους τερματισατε περυσι στο πρωταθλημα ρε λινατσες :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
παπι θα στον κόψω με αυτά που λεθ αχαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καραλιέβα, είπα στον σύζυξ να σου ευχηθεί εχτές "Καλά Χριστούγεννα" και μου την είπε άσχημα. Γνώμη σου...
ευχαριστώ πολύ ποποφ μου κ σου εύχομαι επίσης αν κ πέρασαν κ τα ρωσικα και φυσικά ο σύζυγος σε συμπαθει μην ανησυχείς. Ίσως δεν κατάλαβες το ύφος του

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εδω η αλλη σε ρωτησε αν εχεις κανεναν να σε φυστικωνει....με τον πονο σου παιζει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μια χαρά είναι η καυτη και σούπερ γκομενακι.
Το γαμησι κ το μπουρι και το τρώω ένα πουτσο όμως ρε φιλαράκι να το υποβιβαζεις σε φυστικωμα επειδή το έχεις φυστικακι δεν το περίμενα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.113
Πόντοι
5.506
Το γαμησι κ το μπουρι και το τρώω ένα πουτσο όμως ρε φιλαράκι να το υποβιβαζεις σε φυστικωμα επειδή το έχεις φυστικακι δεν το περίμενα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel: :kneel:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο μπραμπ γιατί δεν μπαίνει για ένα χαζό στοίχημα ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Καραλιέβα μου, τα πράγματα, είναι δυστυχώς, πολύ χειρότερα από όσο νομίζατε... :grin: :grin:

https://[URL unfurl="true"]www.welovesupermarket.gr/sites/default/files/styles/product_image_colorbox/public/000-700878.jpg?itok=r-S9o1do[/img[/URL]]

[img]http://[video]www.cybersciences.com/wp-content/uploads/2016/07/o-PEANUT-BUTTER-facebook.jpg[/img[/video]]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795
Μαγκες, με επιασε η γυναικα μου να κοιταζω στο μπου. Παρολο που με επιασε σε θρεντ με πολιτικα, αυτη νομιζε οτι βλεπω τσοντες  :s&m_1: Πολυ γελιο και πολυ παντοφλα :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.946
Πόντοι
2.606
Καραλιέβα μου, τα πράγματα, είναι δυστυχώς, πολύ χειρότερα από όσο νομίζατε... :grin: :grin:

https://[URL unfurl="true"]www.welovesupermarket.gr/sites/default/files/styles/product_image_colorbox/public/000-700878.jpg?itok=r-S9o1do[/img[/URL]]

[/quote]

έχουν αλάτι/ζάχαρη αυτά? :think:
καλύτερα χωρίς... :oldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom