ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
εχω κ ενα λαδοτυρι ζακυνθου
της πουτανας θα γινει μετα με τη βραζιλιανα![]()
μη γινεσαι τσομπανος τωρα...δε τρωνε οι βραζιλιανες λαδοτυρια...βρωμανε προβατιλα
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
θα το φαω χοτ.μη γινεσαι τσομπανος τωρα...δε τρωνε οι βραζιλιανες λαδοτυρια...βρωμανε προβατιλα![]()
![]()
![]()
Πςςςςςςςςς αυτά είναι..... είχε και στο χωριό της η βλαχάρα η δευτεράντζα να δοκιμάσει λαδοτύρι!!![]()
![]()
![]()
μη γινεσαι τσομπανος τωρα...δε τρωνε οι βραζιλιανες λαδοτυρια...βρωμανε προβατιλα![]()
![]()
![]()
Ναι!
Στην φαβέλα που έμενε, μοσχοβολούσε πάντα Σανελ Νο 5, και από τυριά κυκλοφορούσαν μονον ένταμ, γκρουβιέρ, και έμενταλ.![]()
μουνοχυμα και ψωλοχυμα θα τρωει ....μεχρι να πει ημαρτον
Να σε δω να τα κάνεις με τούτη δω, κι άλλο τίποτα...μουνοχυμα και ψωλοχυμα θα τρωει ....μεχρι να πει ημαρτον
Να σε δω να τα κάνεις με τούτη δω, κι άλλο τίποτα...
![]()
Μπορώ να είμαι και γω σε μια γωνίτσα;; Δε θα ενοχλώ καθόλου, θα βλέπω μόνο.....![]()
![]()
![]()
![]()
Από μένα κανένα πρόβλημα, άμα θέλεις να βοηθήσεις, ευχαρίστως, λέω να φωνάξουμε και τούτη δω για να κάνει παραπάνω δουλειά...Μπορώ να είμαι και γω σε μια γωνίτσα;; Δε θα ενοχλώ καθόλου, θα βλέπω μόνο.....![]()
![]()
![]()
![]()
μονο δεμενος πισταγκωνα...με χοντρο καραβοσκοινο να τσιμπαει και τα χερακια
Από μένα κανένα πρόβλημα, άμα θέλεις να βοηθήσεις, ευχαρίστως, λέω να φωνάξουμε και τούτη δω για να κάνει παραπάνω δουλειά...
![]()
Τουλάχιστον να πάρει καλή φωτιά... ;)
ολα καλα και ηρεμα τυπε μου,τα δικα σου?βασιλοφρωνα τι λεει μαν?
αφου τα ξες : τρυπες και το στεφανι μουολα καλα και ηρεμα τυπε μου,τα δικα σου?
αφου τα ξες : τρυπες και το στεφανι μου
με την δικια σου την καμπια πως τα πας?
Δεν ξερω τιποτα... δεν θα μας πετας ετσι τρυπες και θα το χαφτουμε,θα μας πεις σκηνικα λεπτομερεις κτλαφου τα ξες : τρυπες και το στεφανι μου
με την δικια σου την καμπια πως τα πας?