NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ελπίζω να εχεις καλο ποδαρικό, μπας και μου σηκωθεί και μενα το 2017 γιατι το 2016 δεν γάμησα
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
ελπίζω να εχεις καλο ποδαρικό, μπας και μου σηκωθεί και μενα το 2017 γιατι το 2016 δεν γάμησα![]()
Καλη χρονια Νικολα μου. Να βρεθουμε για κανενα καφεδακι (χωρις κουλουρακια-αληθεια που ειναι ο ανεπροκοπος;κωλόγερεεεεεε
καλα χρονια με πολλα μ...α στο ........ σου![]()
ναι να βρεθούμεΚαλη χρονια Νικολα μου. Να βρεθουμε για κανενα καφεδακι (χωρις κουλουρακια-αληθεια που ειναι ο ανεπροκοπος;)
Αυριο θα παω να δω την ομαδα του. (Ειμαι απο τους προνομιουχους που πανε στο γηπεδο και βλεπουν δυο ομαδες να παιζουν, και οχι μονο την ομαδα τουςναι να βρεθούμε
όσο για τον ανεπρόκοπο, θα τηλ αυριο να δω, ανησυχώ μπας κι έσκασε :-
ναι να βρεθούμε
όσο για τον ανεπρόκοπο, θα τηλ αυριο να δω, ανησυχώ μπας κι έσκασε :-
Αυριο θα παω να δω την ομαδα του. (Ειμαι απο τους προνομιουχους που πανε στο γηπεδο και βλεπουν δυο ομαδες να παιζουν, και οχι μονο την ομαδα τους)
Με ποιον παίζουν;
http://[URL unfurl="true"]www.aek-live.gr/wp-content/uploads/2013/07/skouliki.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Να μην καρφωνομαστε τωρα. ;D
Να μην καρφωνομαστε τωρα.![]()
Θα γυρνάω σαν την αστερω κ θα ψάχνω το μπραμπ. Ποιος θα με λέει γεροντοκόρη ?
έμαθα ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία κ θα υπάρξει κρύο σφοδροΘα επιστρέψει, κυρία. Τουλάχιστον αυτό φρονώ.
Δεν θα αντέξει να μείνει για πολύ καιρό μακριά σας ...![]()
έμαθα ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία κ θα υπάρξει κρύο σφοδρο
Εγώ σου εύχομαι να είσαι πάντα τακτοποιημένος
οικονομικά , για να μπορείς να σαλιαρίζεις
με την Εριναλ !![]()
Και αν τη γνωρίσεις, να της φας κανένα φράγκο
διότι τα ακουμπάει στους εραστές της !![]()
![]()