Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.205
- Πόντοι
- 28.246
Καλημέρα σας Κυρία Ρεγκίνα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ό,τι επιθυμείτε και υγεία.Καλημέρα σας!!!! Καλή χρονιά σε όλους
Καλημέρα σας Κυρία Ρεγκίνα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ό,τι επιθυμείτε και υγεία.Καλημέρα σας!!!! Καλή χρονιά σε όλους
Καλημέρα και σε σας. Το νέο έτος να είναι όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.Καλημέρα σας Κυρία Ρεγκίνα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. ό,τι επιθυυμείτε και υγεία.
Καλή χρονιά Κωλογεράκι ;)Να ευχηθω και εγω χρονια πολλα πριν μπει ο κυριος Σιμωνοτετοιος και αρχισει τις ευχουλες
Υγεια, υγεια και υγεια σε ολα τα καλα και κακα παιδακια εδω μεσα.
Καλή χρονιά αγαπητέ νηματοθέτα!!! Υγεία και μακροημέρευση!!!
Καλημερα ευχομαι το 2017 να φερει σε ολους ευτυχια τυχη και πανω απο ολα υγεια
Καλή χρονιά καυτή μου!!! Υγεία, ευτυχία κι ότι επιθυμείς!!!καλη χρονια Ρεγγινα μου
Αγαπητέ enorchis, να έχετε μια όμορφη χρονιά!
Καλή Χρονιά! Υγεία,χαρά,μακροημερευση και πολλές στύσεις!
Τις ευχές μου ,ιδιαιτέρως, στον φίλο μου Popov.
Καλη επιστροφή.
Ευχαριστώ αγαπητέ μου, άλλωστε είπαμε, φροντίζουμε για την ανύψωση του ηθικού...Ευχαριστώ που με θυμάστε πάντα! Χρόνια σας πολλά!!!
καλημερα σε ολα τα καλα παιδακια....χρονια πολλα σε ολους ....καλη χρονια με οτι επιθυμει ο καθενας σας....
Πηγαίνω συχνά.καλη χρονια...δεν πας σε τετοια κρατη.....υπαρχουνπολυ καλιτεροι κι ασφαλεστεροι προορισμοι
Χρόνια πολλά Κυρία! Σας εύχομαι ,το 2017,εκτός απο υγεία,κλπ,να έχετε τους άνδρες που επιθυμείτε στο κρεβάτι σας ή όπου αλλού τους θέλετε! Πολλά φιλιά!
Και εγω πηγαινω τουλαχιστον μια φορα το χρονο. Φετος ομως με αυτα που γινονται εκει.....Κριμα για τους νεους ανθρωπους που χανονται.Πηγαίνω συχνά.
Απλά αυτή τη φορά κάτι μου έλεγε να μην......