Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν θεωρώ τον κ. Λάκη μαλάκα. Μπορεί να μην συμφωνώ μαζί του σε κάποια πράγματα και επίσης να μην συμφωνώ με το θέμα της διαχείρισης του θυμού του αλλά μαλάκας δεν είναι. Έχει άποψη και μάλιστα αιτιολογημένη.
Ο άλλος [ κ. Picker ] είναι στον δικό του κόσμο ...  :jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506

Kι όμως φίλτατε, ο Λάκης είναι ο κλασσικός μαλάκας ο Ελληνάρας ο οποίος είναι φραγκάτος πολύ, ντύνεται στην πένα, έχει άποψη για τα ΠΑΝΤΑ και μάλιστα την θεωρεί ως την καλύτερη, φυσικά για το θέμα γκόμενες και πηδήματα είναι επίσης ασυναγώνιστος.

Ο άλλος ο καψερός, ένα αθώο χαζούτσικο είναι.

Πάντα κρίνοντας τα γραφόμενα και τη στάση τους εδώ μέσα που για τα περισσότερα μέλη (καλό είναι να) διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την αλήθεια αυτών.  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Kι όμως φίλτατε, ο Λάκης είναι ο κλασσικός μαλάκας ο Ελληνάρας ο οποίος είναι φραγκάτος πολύ, ντύνεται στην πένα, έχει άποψη για τα ΠΑΝΤΑ και μάλιστα την θεωρεί ως την καλύτερη, φυσικά για το θέμα γκόμενες και πηδήματα είναι επίσης ασυναγώνιστος.

Ο άλλος ο καψερός, ένα αθώο χαζούτσικο είναι.

Πάντα κρίνοντας τα γραφόμενα και τη στάση τους εδώ μέσα που για τα περισσότερα μέλη (καλό είναι να) διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την αλήθεια αυτών.  :hi:

Ο κ. Picker έχει πραγματικά πρόβλημα [ ψυχιατρικό ] και ο νηματοθέτης, προσωπικά, έχει δηλώσει πλειστάκις δημόσια ότι ήταν λάθος του η αντιπαράθεση μαζί του. Ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια.
Γι΄ αυτό άλλωστε και δεν έχω εμπλακεί στην αντιπαράθεση του σχετικού διαγωνισμού. Ούτως ή άλλως σπάνια γράφω σε άλλα νήματα και μόνο πλέον αν αυτά έχουν ανοίξει από μέλη του νήματος [ π.χ. το παγκοσμίου φήμης νήμα για τα παγκάκια του κ. raopau ].
Απλά θεωρώ ότι συγκρίνονται μεγέθη ανόμοια.
Φρονώ και χωρίς να εμπλέκομαι στις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις σας ότι ο κ. Λάκης είναι στον τελικό αυτού του διαγωνισμού επειδή ακριβώς παραθέτει τις απόψεις του με ύβρεις και παρακινούμενος από τον θυμό του.
Εκτιμώ και σέβομαι την κα. Έριναλ σε μεγάλο βαθμό και ο κ. Λάκης την έχει υβρίσει σκαιότατα. Το θεωρώ λάθος όπως θεωρώ λάθος και το έχω δηλώσει δημόσια, που έχει υβρίσει τον κ. tomahok... μιλώντας πάντα για μέλη του νήματός μας.
Αλλά να τον χαρακτηρίσω 'μαλάκα' με τίποτε. Πιστεύω ότι αν αυτό το άτομο έκανε συζήτηση, χωρίς να 'τρελλαίνεται', θα προσέφερε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση από κάθε άποψη.
Τέλος πάντων ίσως και να είμαι οπισθοδρομικός. Προτιμώ τα άτομα που από την αρχή σου λένε ποιος είναι με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια παρά τα άτομα που κάθονται και εξευτελίζονται δεξιά και αριστερά.
Ίσως να φανεί άσχετο αλλά όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα ο κ. rigormortis διεύρυνε πολύ τους ορίζοντές μου ... χωρίς να έχουν σημασία οι λεπτομέρειες ...  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και γνωρίζω ότι θα επικριθώ για τα παραπάνω ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Και γνωρίζω ότι θα επικριθώ για τα παραπάνω ...

Καλά, εδώ επικρινόμεθα για το μέγεθος του ΜΟΡΙΟΥ μας, στα άλλα θα κολλήσουμε;;;

ΥΓ Πέρα από το σοβαρό, έχω βασίσει τς ελπίδες και την πίστη μου για επικράτηση του κτηνιάτρου, στον γέλωτα που θα μας χαρίσει απλόχερα μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
1. Καλά, εδώ επικρινόμεθα για το μέγεθος του ΜΟΡΙΟΥ μας, στα άλλα θα κολλήσουμε;;;

2. ΥΓ Πέρα από το σοβαρό, έχω βασίσει τς ελπίδες και την πίστη μου για επικράτηση του κτηνιάτρου, στον γέλωτα που θα μας χαρίσει απλόχερα μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου!

1.  :grouphug:

2. Φρονώ ότι και στην αντίθετη περίπτωση θα 'ακούσετε' πολλά ...  :2funny:
:dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι κάνετε παιδγια θέλω να ευχηθώ σε όλους να σας μπει καλά ο χρόνος κ σε έμας εύχομαι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Είσθε και εσείς μέλος του νήματός μας.
Δεν το ενθυμούμαι ...  :grin:

10013498_10207981962487791_5589988689090066176_n.jpg

:grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Προς τους κ.κ. brabus & barock:

Ο νηματοθέτης δεν γράφει σε άλλα νήματα αλλά συνήθως αναγιγνώσκει αυτά που γράφονται σε άλλα νήματα ...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom