jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
παιξε πρωτα χιονοπολεμο στην Αθηνα κι ερχεστε το Πασχα εδω να ψησουμε και αρνια
οκ
παιξε πρωτα χιονοπολεμο στην Αθηνα κι ερχεστε το Πασχα εδω να ψησουμε και αρνια
Αααα!!!
Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν φοράω ό,τι κι ό,τι.
Τον θέλω σταυροκούμπωτο με καρέ αγκράφες και κουφόπιετες στις μασχάλες για να μην με κόβει.
καλα καλα ...μη μου συγχιζεστε θα βαλω ολη μου την τεχνη....
μηπως να σας εβαζα και καμια κρυφη τσεπη απο μεσα για να κρυβετε καμμια σοκολατιτσα για τη λιγουρα?
κυριε ποπωφ...εχω κατι να σς εξομολογηθω....αλλα δε ξερω πως να σας το πω
Είμαι όλος αυτιά...
Εξακολουθεί να υφίσταται η πτώση φίλτατε?
στο γυμνασιο πηγαινα πισω απο τα γκομενακια στο διαλειμα και τους επιανα τον κωλο και μετα ετρεχα.
να βρε ποποφουλη μου ελεγα μηπως να γινοσουνα χορηγος....εσυ να βαλεις την τσοχα κι εγω τα ραφτικα για το κουστουμακι του αγιου.....μεγαλη η χαρη του και δε την πάλευω μονη μου
τωρα στις γιορτες ειμαι σε αριστη φυσικη κατασταση και γαμω δεξια και αριστεραΕξακολουθεί να υφίσταται η πτώση φίλτατε?
σαν τον κωλο δεν εχειστο γυμνασιο πηγαινα πισω απο τα γκομενακια στο διαλειμα και τους επιανα τον κωλο και μετα ετρεχα.
Γνωμη σου.
Καυτή μου, επειδή είμαι φιλεύσπλαχνος και ανοιχτοχέρης θα προτιμούσα να κάνω μια γενναία χορηγία, μια και καλή!
Εξακολουθεί να υφίσταται η πτώση φίλτατε?
Το θέμα είναι φίλε μου να βρίσκεις το στόχο. Αν πηγαίνεις μόνο δεξιά κι αριστερά, δε γίνεται δουλίτσατωρα στις γιορτες ειμαι σε αριστη φυσικη κατασταση και γαμω δεξια και αριστερα
Μόνο φίλος? ΚολλητάριΜην πειράζεις το φίλο μας....
εχω το λιμανι μου και καμια φορα βγαινω στα ανοιχτα και ψαρευω ως γνησιος πασαλιμανιωτης που ειμαι...Το θέμα είναι φίλε μου να βρίσκεις το στόχο. Αν πηγαίνεις μόνο δεξιά κι αριστερά, δε γίνεται δουλίτσα
Λούτσους?εχω το λιμανι μου και καμια φορα βγαινω στα ανοιχτα και ψαρευω ως γνησιος πασαλιμανιωτης που ειμαι...
εχω το λιμανι μου και καμια φορα βγαινω στα ανοιχτα και ψαρευω ως γνησιος πασαλιμανιωτης που ειμαι...
μην προσπαθεις ματαια να την πεις στον παιδαρο...εισαι πολυ κατωτερη απο τα στανταρ μου που ουτε στην μαπα σου δεν θα τα ριχνα...Λούτσους?