laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 286
Άλλος την απολαμβάνει αυτήν... Για εσάς αγαπητέ μου σας έχω κάτι καλύτερο...
Σας ευχαριστώ εκ καρδίας!
Άλλος την απολαμβάνει αυτήν... Για εσάς αγαπητέ μου σας έχω κάτι καλύτερο...
Στην ηλικία μας και μόνο που ξημερώνει η ημέρα [ όπως θα σας διαβεβαιώσουν και οι πλείστοι εδώ μέσα ] λέμε καλά!
Θα πρότεινα τότε ένα γερό τονωτικό, για να ξημερώνει καλύτερα η μέρα. ;)Στην ηλικία μας και μόνο που ξημερώνει η ημέρα [ όπως θα σας διαβεβαιώσουν και οι πλείστοι εδώ μέσα ] λέμε καλά!
Το διορθώσατε. ;)
Εύγε!
Ε, λιγάκι μόνο, άλλωστε το αναφέρετε και στον τίτλο σας (Ρωσσολάτρης). Τούτο δω αφιερωμένο σε σας:Κε Spiler εχετε καταλάβει μάλλον την λατρεία που τρέφω προς τας Σλάβας κορασιδας?
Θα πρότεινα τότε ένα γερό τονωτικό, για να ξημερώνει καλύτερα η μέρα. ;)
Ε, λιγάκι μόνο, άλλωστε το αναφέρετε και στον τίτλο σας (Ρωσσολάτρης). Τούτο δω αφιερωμένο σε σας:
Καλή εργασία αγαπητέ! Εγώ έχω ξεκινήσει ώρες τώρα, ας όψεται το ότι το remote working βοηθάει αρκετά.Υπάγω προς εργασίαν.
κ. Spiler, καλώς ήλθατε στο νήμα μας!
Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ αγαπητέ μου, μόνο που οι Σλάβες είναι όμορφες πανάθεμά τες, είτε είναι νέες, είτε ώριμες.Σας παρακαλώ μην παιζετε με τον πόνο μου...Γερος άνθρωπος και ανήμπορος-και ρωσσολάτρης!!!
Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ αγαπητέ μου, μόνο που οι Σλάβες είναι όμορφες πανάθεμά τες, είτε είναι νέες, είτε ώριμες.
Έτσι [size=20pt]σκληραίνουν[/size] οι καρδιές και μετά ποδοπατούν με την σειρά τους! ;)
Υ.Γ. Το νήμα που περιέχει το απόσταγμα της ανθρώπινης σοφίας!!!
Έχετε βαλθεί να τον ξεκάνετε το φίλο μας τον Παοπαοκ.
Καλημέρα παιδγιά!
Κα(υ)λημέρα αγαπητέΈχετε βαλθεί να τον ξεκάνετε το φίλο μας τον Παοπαοκ.
Καλημέρα παιδγιά!