The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα!
Σοφά λόγια, κ. popov!
I am touched ...![]()
Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή κ. Μαυρίκιε.
Καλημέρα!
Σοφά λόγια, κ. popov!
I am touched ...![]()
Kαλημερα και απο μενα.Σηκώθηκα με ορέξεις σήμερα.Ισως είναι η τυχερή μου μερα και δω το αναπαντεχο![]()
Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή κ. Στέφανε.![]()
καλημερα ατίθασα παππουδια
Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή κ. Στέφανε.![]()
Αυτά είπες και στο Λάκη και τον έπεισες να τον αναλάβεις?αν θες να σε αναλαβω να ξερεις δεν κοιμαμαι με τους πελατες μου![]()
εγινε ...εγινε....αλλα δε βγηκε βρωμα ακομα...κοιμουνται οι υπαιτιοι μαλλον
Αυτά είπες και στο Λάκη και τον έπεισες να τον αναλάβεις?![]()
![]()
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά (στο νησί της καρδιάς μας)!![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.athoshellas.gr/img/exotika/mavrikios1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή κ. Στέφανε. :)
ο λακης το μονο που μου ζητησε αν τον βγαλω πρωτο ειναι να χεσει σε ταφο απο λευκο μαρμαρο διονυσου αποτιοντας φορο τιμης στα μελη που τον ψηφισανΑυτά είπες και στο Λάκη και τον έπεισες να τον αναλάβεις?![]()
![]()
καλημερα![]()
Καλημέρα σας και χρόνια σας πολλά κυρ ΣτέφανεΚαλή σας ημέρα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή κ. Στεφανία.![]()
Αύριο που εορτάζουν οι εν Νικομήδεια δισμύριοι μάρτυρες, πόσες σελίδες ευχών θα γεμίσει το ένθετο του κ. The Saint;
το πηρε σερι κορδονι τωρα με τα χρονια πολλα.....μακαρι να παθει αλσχαιμερ να ησυχασουμε
Δισμύριοι είναι 20.000 άτομα...![]()
Και δεν χαίρεστε;
Το νήμα θα ξεπεράσει τις 20.000 σελίδες.![]()
Συνέχισε τον τίμιο αγώνα σου!!! Ζω για να τον δω τροπαιούχο!!!ο λακης το μονο που μου ζητησε αν τον βγαλω πρωτο ειναι να χεσει σε ταφο απο λευκο μαρμαρο διονυσου αποτιοντας φορο τιμης στα μελη που τον ψηφισαν![]()