NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Καλημέρα στο Νικ τον αναζωογονημένο!
Βλου φίλε μου, σκατά είμαι αλλά που θα παει μερες μεινανε, θα το δω και το 2017
Καλημέρα στο Νικ τον αναζωογονημένο!
παρακάμερα δεν είχε?
Βλου φίλε μου, σκατά είμαι αλλά που θα παει μερες μεινανε, θα το δω και το 2017
Εννοώ αυτούς που θα μπορούσαν να γράψουν τα Άπαντα για τη Cinzia, Juliet κλπ. Ημείς οι υπόλοιποι πτωχοί πνεύματι τε σώματι ...Ματάκηδες προφανώς θα εννοείτε ...
Φταίνε οι αλλαγές του καιρού ...Βλου φίλε μου, σκατά είμαι αλλά που θα παει μερες μεινανε, θα το δω και το 2017
Εννοώ αυτούς που θα μπορούσαν να γράψουν τα Άπαντα για τη Cinzia, Juliet κλπ. Ημείς οι υπόλοιποι πτωχοί πνεύματι τε σώματι ...
Μπα....Φταίνε οι αλλαγές του καιρού ...
Μπα....
Έχω σπασμένα πλευρά εδώ και 15 μέρες από τη μπάλα και ακομη ποναω.
Έχω σπασμενο τύμπανο από την τελευταια πτηση μου την Παρασκευή που μας πέρασε.
Σε αυτά πρόσθεσε και ένα κρυολόγημα
κοντά είμαι
έγινε τίποτα συνταρακτικό όσο έλλειπα στο σάη?
Θα καλπάσει το ατι! Όσο είμαστε κοντά, δεν φοβόμαστε! Το σκορ αλάζει συνεχώς και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε!90 - 91 το πουλέν μου και ο μάνατζερ της αντιπάλου πλευράς τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του παίκτου του.
Θα καλπάσει το ατι! Όσο είμαστε κοντά, δεν φοβόμαστε! Το σκορ αλάζει συνεχώς και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε!
Του μουνιού το πανηγύρι!έγινε τίποτα συνταρακτικό όσο έλλειπα στο σάη?
Αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου ήδη!Η αξία του νικημένου καθορίζει την αξία του νικητή!
Τον είδαμε και ρίξαμε και κάτι ωραία μεταλλεύματα χτες, έτσι για το καλωσόρισμα!Επίσης επέστρεψε ο κ. Eraser ... αλλά αυτό μάλλον το ξέρετε ή όχι;
Έστειλε ευχές και η κα. Κασιώπη και μετά επέστρεψε στην σιωπή της. Ελπίζουμε να φανεί ξανά σύντομα στο νήμα μας.
Το σάη διαθέτει μια κομμουνιστική δομη, το σάη γαμάει, τα μέλη του όχι ...έγινε τίποτα συνταρακτικό όσο έλλειπα στο σάη?