Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.978
- Πόντοι
- 28.246
Γιατί έτσι; Δεν μπορεί, ξέρετε εσείς να βρίσκετε αμέσως τροφή.Πλέον δεν τρώμε τίποτα
Γιατί έτσι; Δεν μπορεί, ξέρετε εσείς να βρίσκετε αμέσως τροφή.Πλέον δεν τρώμε τίποτα
Τουναντίον ...όποιος δε γαμεί .... δεν έχει παράπονα
Δεν είδαμε και ποιος Άγιος εορτάζει σήμερα, για να γνωρίζουμε με τι προσφώνηση θα μας ευχηθεί ο Άγιος.
Αν δεν γαμήσει πρώτα ο σεβασμιότατος δεν πάει κανείς, κύριε! Δεν το επιτρέπει η ανατροφή μας. Από Αγγλίδα τροφό μην ξεχάσω!Έπρεπε λοιπόν να κάνω εγώ την αρχή πριν 20 μέρες, ώστε να ακολουθήσετε οι υπόλοιποι;
@bliz
Αναμένω την δημοσίευση του κειμένου. Θα κριθεί αμετόληπτα.
Γιατί έτσι; Δεν μπορεί, ξέρετε εσείς να βρίσκετε αμέσως τροφή.
Αν δεν γαμήσει πρώτα ο σεβασμιότατος δεν πάει κανείς, κύριε! Δεν το επιτρέπει η ανατροφή μας. Από Αγγλίδα τροφό μην ξεχάσω!
με αποφευγουν και οι θηλυκες κατσαριδες :-
Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα, Ιουλιανή, Ιουλία, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Ιούλιος, ΤζούλιαΙουλιανή και προφανώς ο Ιουλιανός.
Ευχές αργότερα.
Οι θηλυκές παλλακίδες όμως ...με αποφευγουν και οι θηλυκες κατσαριδες :-
Οι Αυτοκράτειρες θέλεις να πεις. Δεν πάει με πιο κάτω αυτόςΟι θηλυκές παλλακίδες όμως ...
Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα, Ιουλιανή, Ιουλία, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Ιούλιος, Τζούλια
Σωστά. Καλημέρα, κυρία μου!ακουσες οτι επεσε γαμησι και δε σε πιανει υπνος....γρηγορα για υπνο ..κουτσομπολη
Οι Αυτοκράτειρες θέλεις να πεις. Δεν πάει με πιο κάτω αυτός
Σωστά. Καλημέρα, κυρία μου!
Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα, Ιουλιανή, Ιουλία, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Ιούλιος, Τζούλια
Ρε σεις, ότι θέλετε λέτε? Με μαλάκα μου λεν δεν πάει καμιά
Με τους μαλάκες όχι με εσάς!Ρε σεις, ότι θέλετε λέτε? Με μαλάκα μου λεν δεν πάει καμιά
Σωστά. Καλημέρα, κυρία μου!