barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Δεν έχω χωριό πουλάκι μου. Και οι τρόποι σου, μετά την επανοδό σου περνάνε κρίση. Να το κοιτάξεις
Και τι θες τωρα, μανουρα;;
Δεν έχω χωριό πουλάκι μου. Και οι τρόποι σου, μετά την επανοδό σου περνάνε κρίση. Να το κοιτάξεις
Μαλώνεις?Και τι θες τωρα, μανουρα;;
Μαλώνεις?
να ξες μονο εγω, εσυ και ο νικολας γαμαμε σ αυτο το πουστροθρεντ...ολοι οι αλλοι ειναι γεροντοπουστεςτι εγινε φιλε ολα καλα
Εγώ μόνο γαλλικά και πιάνο
Βρε καλώς τον ντελικανήhello bitches
Α, κατάλαβα! Εγώ, δηλαδή, θα σου το πιάνω κι εσύ θα με αρχίζεις στα γαλλικά!
να ξες μονο εγω, εσυ και ο νικολας γαμαμε σ αυτο το πουστροθρεντ...ολοι οι αλλοι ειναι γεροντοπουστες
κουμπωσες και κανα βιαγκρα γερο?ο γερογατος θελει μικρά ποντικουδια,και σε κάνα δίωρο περιμένω ποντικουδακι νεοσσό,φρεσκουδι,να ακονίσω την μασελιτσα. Βασικά καλησπέρα σας.
να ξες μονο εγω, εσυ και ο νικολας γαμαμε σ αυτο το πουστροθρεντ...ολοι οι αλλοι ειναι γεροντοπουστες
ο γερογατος θελει μικρά ποντικουδια,και σε κάνα δίωρο περιμένω ποντικουδακι νεοσσό,φρεσκουδι,να ακονίσω την μασελιτσα. Βασικά καλησπέρα σας.
O Ραο είναι γενικά αμελέτητοςΝαί αλλά εγώ και ο Μπράμπ, είμαστε τουλάχιστον και μελετηροί, μην τα ισοπεδώνεις όλα...
αυτο ισχυει..ειδικα ο μπραμπ ειναι τερμα γραμματιζουμενος...αφου τον πρωτο καιρο τον ειχα περασει για αδερφη....Ναί αλλά εγώ και ο Μπράμπ, είμαστε τουλάχιστον και μελετηροί, μην τα ισοπεδώνεις όλα...
O Ραο είναι γενικά αμελέτητος