Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 1.406
πηγουλα?Για να εχετε ομως πολλες γκομενες συγχρονως δεν γερασατε...
πηγουλα?Για να εχετε ομως πολλες γκομενες συγχρονως δεν γερασατε...
Ερωτηστε σχετικως τον κ. raopau.
xaxaxaxaxaxaxaxa, ως και η Αγγλις τροφος μου θα εγελουσε.
Οι ανθρωποι χωριζονται σε τρεις κατηγοριες.πηγουλα?
αχαχαχαχχα. παναθεμά σε μ΄ έκανες και γέλασαΑ εγω ζω ακομα με την προσμονη του αυριο. Ειμαι προχω παππουλης.
Σκεφτομαι μαλιστα να νυμφευθω ωστε να ευρισκομαι καθημερινως σε συνουσια. Γνωμη σας.
Πολυ σοφο τελικα το ρητο "H σιωπη ειναι χρυσος" , μεχρι και για μεγαλος γαμιας περνιεσαιΟι ανθρωποι χωριζονται σε τρεις κατηγοριες.
Σ αυτους που συνουσιαζονται και δεν λενε τιποτε. π.χ. σεις.
Αυτοι που δεν συνουσιαζονται αλλα λενε πολλα. π.χ. κ. raopau
Αυτοι που ουτε συνουσιαζονται ουτε λενε π.χ. νηματοθετης.
αχαχαχαχχα. παναθεμά σε μ΄ έκανες και γέλασα
περνας δύσκολες ώρες Γιώργο :'(σημερα ξεκουραστηκα διοτι εχθες ειχα παει σε παρτυ
Από ότι αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα του μέσου παντρεμένου χρήστη του μπου και μη, οι παντρεμένοι ή δε συνουσιάζονται καθόλου ή είναι οι καλύτεροι πελάτες των εργαζομένων του νήματος. Λάθος?Προς τι ο γελωτας μαδαμ; Εγνωριζετε κατι σχετικο; Πιθανολογειτε οτι ειναι εσφαλμενη η πεποιθησις μου;
Από ότι αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα του μέσου παντρεμένου χρήστη του μπου και μη, οι παντρεμένοι ή δε συνουσιάζονται καθόλου ή είναι οι καλύτεροι πελάτες των εργαζομένων του νήματος. Λάθος?
Ξέρουμε κανέναν για ξεσκόνισμα στο σπίτι ;
Who the heck knows and who, the bloody hell, really knows?Who knows οπως η αγγλις τροφος του νηματοθετη θα αναρωτιοταν.
τα πατζουριαΤους κουραμπιεδες;
Τους κουραμπιεδες;
Καληνυχτα, γεροντια.
Σε λιγες ωρες τα ξαναλεμε.
Η μεταμεσονυκτιος βαρδια καλειται να αναλαβει καθηκοντα.