ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
καλημερα σας κυριοι
καλημερα σας κυριοι
Πςςςςςςςςς!!!!! Μιλάμε για χριστουγεννιάτικο θαύμα! Δυο στους δυο!
Καλημέρα σας!
Καλή σας ημέρα αγαπητοί μου φίλοι
Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω την κριτική του φίλου μας Zebu και να φαντασιώνομαι! Ουδεμία σχέση με τα όσα μου αποδίδονται.
Αναμένουμε εναγωνίως την κριτική.Άρα ποίος ήτο ο δεύτερος;
Άρα ποίος ήτο ο δεύτερος;
Αναμένουμε εναγωνίως την κριτική.
Οπως ισως θυμάσαι για κάποιους λόγους τις είχα σταματήσει τις κριτικές !!
Αλλά κάτι η παρότρυνση απο φίλους, κάτι ο χρόνος λόγω των υποχρεωτικών υπολοίπων των αδειών στο τέλος του χρόνου το ξανάρχισα το άθλημα !!
Φαντάζομαι σύντομα το ''πόνημα'', όπως λέει και ο φίλος blizardeye, θα εγκριθεί και θα ανέβει !!
( ΥΓ. Ακόμα γελάω όταν θυμάμαι το "τρακάρισμά" μας... )
Καλημέρα στην εκλεκτή ομήγυρη !!!
Εγώ είμαι ο ΜΗ συνήθης ύποπτος !!
[size=30pt]ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΟΥ![/size]
Το νήμα επαινεί και συγχαίρει τον κ. Mindreader για την από καιρού αναμενόμενην αναβάθμισίν του εις τιμημένο μέλος του παρόντος ιστοτόπου.
Πολυτάλαντη ουσιααστική, πνευματική και πολιτιστική η εισφορά του σε διάφορα νήματα και τιμή μας που αναρτά και στο δικό μας.
Καλή διασκέδαση με υγεία, αγαπητέ κύριε Mindreader!
Καλημέρα φίλεΟπως ισως θυμάσαι για κάποιους λόγους τις είχα σταματήσει τις κριτικές !!
Αλλά κάτι η παρότρυνση απο φίλους, κάτι ο χρόνος λόγω των υποχρεωτικών υπολοίπων των αδειών στο τέλος του χρόνου το ξανάρχισα το άθλημα !!
Φαντάζομαι σύντομα το ''πόνημα'', όπως λέει και ο φίλος blizardeye, θα εγκριθεί και θα ανέβει !!
Με τα υπογλώσσια στο στόμα κυκλοφορούμε ...Kαλημέρα σε ολους τους Κυριους και Κυρίες του νηματος...Πολλους συνουσιασμους διαβάζω...Ξεφύγαμε νομίζω.Προσοχη στα καρδιοεγγεφαλικα!
Kαλημέρα σε ολους τους Κυριους και Κυρίες του νηματος...Πολλους συνουσιασμους διαβάζω...Ξεφύγαμε νομίζω.Προσοχη στα καρδιοεγγεφαλικα!
Γι΄ αυτό ο σώφρων νηματοθέτης απέχει της εξιστόρησης των πεπραγμένων του, ίνα προφυλάξει τους υπολοίπους γέροντας των εγκεφαλικών επεισοδίων ...
Kαλημέρα σε ολους τους Κυριους και Κυρίες του νηματος...Πολλους συνουσιασμους διαβάζω...Ξεφύγαμε νομίζω.Προσοχη στα καρδιοεγγεφαλικα!