brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.790
- Πόντοι
- 2.606
Αυτό για τον brab
Αυτό για τον brab
μόνο για αυτό είσαι καλός. Που πας κακομοιρη να ανταγωνιστεις τον μέγα γιορκι ? Αφού δεν μετράς. Σε σουταρε μια του μπαρ. Του μπαρ ρε Φίλε που την παίρνει ο κάθε τυχαρπαστος μπάρμαν..φιλε γιορκυ βαλε κανα κωλο που φυστικωσες να τον παιξουμε...τι να τα καμουμε τα αμαξια??? :S
σχεδόνΖείτε;
o μεσιε γιορκυ παιζει σε άλλο επιπεδο...τι είμαι εγω κανας κομπλεξικος να μην αναγνωρίζω την αξια του αλλουνού μωρη μοσχαρω????αει σιχτιρ βρωμα...μόνο για αυτό είσαι καλός. Που πας κακομοιρη να ανταγωνιστεις τον μέγα γιορκι ? Αφού δεν μετράς. Σε σουταρε μια του μπαρ. Του μπαρ ρε Φίλε που την παίρνει ο κάθε τυχαρπαστος μπάρμαν..
μόνο για αυτό είσαι καλός. Που πας κακομοιρη να ανταγωνιστεις τον μέγα γιορκι ? Αφού δεν μετράς. Σε σουταρε μια του μπαρ. Του μπαρ ρε Φίλε που την παίρνει ο κάθε τυχαρπαστος μπάρμαν..
Θυμάσαι το Phoenix? Γαμούσε...
να πίνεις νεράκι να χωνεψεις την χυλόπιτα αχαχαχαχαχαχα ρε μαν η μπαροβια ρε ? Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία. Κ μας πουλουσες και προζα είμαι γαματος. Να κάνεις το σταυρό σου που σου καθησε μια. Αχαχαχαχαχαχαo μεσιε γιορκυ παιζει σε άλλο επιπεδο...τι είμαι εγω κανας κομπλεξικος να μην αναγνωρίζω την αξια του αλλουνού μωρη μοσχαρω????αει σιχτιρ βρωμα...
οσο για την μπαροβια αμα την δεις θα κατεβασεις γαλα από την ζαλαδα που θα παθεις μωρη φοραδα...ας οψεται το μπεσαλικι και η νοικοκυροσυνη μου που δεν την εφαγα ακομη... :-
ας οψεται το μπεσαλικι και η νοικοκυροσυνη μου που δεν την εφαγα [size=30pt]ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ[/size] ακομη... :-
καταρχας ποιος σου ειπε ότι εφαγα χυλοπιτα...αν χωρισω την δικια μου που την εχω κορωνα στο κεφαλι μου, θα την ριξω την μπαροβια...πεσαμε σε κατασταση πιπα κωλο εμπλοκή και δεν ξερουμε τι να κανουμε...αν δεν ησουν παντελως αγαμητη, θα σου ζητουσα καμια συμβουλη ως γυναικα που εισαι...να πίνεις νεράκι να χωνεψεις την χυλόπιτα αχαχαχαχαχαχα ρε μαν η μπαροβια ρε ? Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία. Κ μας πουλουσες και προζα είμαι γαματος. Να κάνεις το σταυρό σου που σου καθησε μια. Αχαχαχαχαχαχα
μόνο για αυτό είσαι καλός. Που πας κακομοιρη να ανταγωνιστεις τον μέγα γιορκι ? Αφού δεν μετράς. Σε σουταρε μια του μπαρ. Του μπαρ ρε Φίλε που την παίρνει ο κάθε τυχαρπαστος μπάρμαν..
918 spyder 6,57 εχει γραψει στο ρινγκ τον τριτο πιο γρηγορο χρονο στην πιστα εβερΑυτό για τον brab
καταρχας ποιος σου ειπε ότι εφαγα χυλοπιτα...αν χωρισω την δικια μου που την εχω κορωνα στο κεφαλι μου, θα την ριξω την μπαροβια...πεσαμε σε κατασταση πιπα κωλο εμπλοκή και δεν ξερουμε τι να κανουμε...αν δεν ησουν παντελως αγαμητη, θα σου ζητουσα καμια συμβουλη ως γυναικα που εισαι...
υ.γ: σε αυτακια το γυναικα
καταρχας ποιος σου ειπε ότι εφαγα χυλοπιτα...αν χωρισω την δικια μου που την εχω κορωνα στο κεφαλι μου, θα την ριξω την μπαροβια...πεσαμε σε κατασταση πιπα κωλο εμπλοκή και δεν ξερουμε τι να κανουμε...αν δεν ησουν παντελως αγαμητη, θα σου ζητουσα καμια συμβουλη ως γυναικα που εισαι...
υ.γ: σε αυτακια το γυναικα