Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (1 μέλη και 84 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φιλε γιορκυ βαλε κανα κωλο που φυστικωσες να τον παιξουμε...τι να τα καμουμε τα αμαξια??? :S
μόνο για αυτό είσαι καλός. Που πας κακομοιρη να ανταγωνιστεις τον μέγα γιορκι ? Αφού δεν μετράς. Σε σουταρε μια του μπαρ. Του μπαρ ρε Φίλε που την παίρνει ο κάθε τυχαρπαστος μπάρμαν..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα γιορκι Τομα νικ μπλιζ μπλιζακι αχαχαχαχαχαχα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.888
Πόντοι
5.006
μόνο για αυτό είσαι καλός. Που πας κακομοιρη να ανταγωνιστεις τον μέγα γιορκι ? Αφού δεν μετράς. Σε σουταρε μια του μπαρ. Του μπαρ ρε Φίλε που την παίρνει ο κάθε τυχαρπαστος μπάρμαν..
o μεσιε γιορκυ παιζει σε άλλο επιπεδο...τι είμαι εγω κανας κομπλεξικος να μην αναγνωρίζω την αξια του αλλουνού μωρη μοσχαρω????αει σιχτιρ βρωμα...
οσο για την μπαροβια αμα την δεις θα κατεβασεις γαλα από την ζαλαδα που θα παθεις μωρη φοραδα...ας οψεται το μπεσαλικι και η νοικοκυροσυνη μου που δεν την εφαγα ακομη... :-

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.522
Πόντοι
26.316

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
:thumbsup:  Θυμάσαι το Phoenix? Γαμούσε...

hqdefault.jpg

Δάκρυσα, δεν έχω λόγια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
o μεσιε γιορκυ παιζει σε άλλο επιπεδο...τι είμαι εγω κανας κομπλεξικος να μην αναγνωρίζω την αξια του αλλουνού μωρη μοσχαρω????αει σιχτιρ βρωμα...
οσο για την μπαροβια αμα την δεις θα κατεβασεις γαλα από την ζαλαδα που θα παθεις μωρη φοραδα...ας οψεται το μπεσαλικι και η νοικοκυροσυνη μου που δεν την εφαγα ακομη... :-
να πίνεις νεράκι να χωνεψεις την χυλόπιτα αχαχαχαχαχαχα ρε μαν η μπαροβια ρε ? Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία. Κ μας πουλουσες και προζα είμαι γαματος. Να κάνεις το σταυρό σου που σου καθησε μια. Αχαχαχαχαχαχα

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Μην μαλώνετε ρε σείς

raopau  ;)

:fuck1:

Συνημμένα

• for-raopau1.jpg
    for-raopau1.jpg
    363,7 KB · Εμφανίσεις: 26

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.888
Πόντοι
5.006
να πίνεις νεράκι να χωνεψεις την χυλόπιτα αχαχαχαχαχαχα ρε μαν η μπαροβια ρε ? Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία. Κ μας πουλουσες και προζα είμαι γαματος. Να κάνεις το σταυρό σου που σου καθησε μια. Αχαχαχαχαχαχα
καταρχας ποιος σου ειπε ότι εφαγα χυλοπιτα...αν χωρισω την δικια μου που την εχω κορωνα στο κεφαλι μου, θα την ριξω την μπαροβια...πεσαμε σε κατασταση πιπα κωλο εμπλοκή και δεν ξερουμε τι να κανουμε...αν δεν ησουν παντελως αγαμητη, θα σου ζητουσα καμια συμβουλη ως γυναικα που εισαι...

υ.γ: σε αυτακια το γυναικα  :birdman:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

ναι αλλα ο μπαρμαν ειναι και σφιχτοκωλης και μαγκακι ,,,,και η λεξη μελατη δεν ανηκει στο λεξλογιο του

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
καταρχας ποιος σου ειπε ότι εφαγα χυλοπιτα...αν χωρισω την δικια μου που την εχω κορωνα στο κεφαλι μου, θα την ριξω την μπαροβια...πεσαμε σε κατασταση πιπα κωλο εμπλοκή και δεν ξερουμε τι να κανουμε...αν δεν ησουν παντελως αγαμητη, θα σου ζητουσα καμια συμβουλη ως γυναικα που εισαι...

υ.γ: σε αυτακια το γυναικα  :birdman:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:....πω πω νευραααααα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

υ.γ: σε αυτακια το γυναικα  :birdman:

Πρέπει να είσαι πολύ χάλι για να έπαιξε τέτοια δικαιολογία της πουτσας. Αν της αρεσες θα καθόταν με τα χίλια... Τα υπόλοιπα είναι για συζητήσεις χυλοπιτιασμενων που η γκομενα τους λέει κάτι γιατί είναι ευγενική κ δεν τους στέλνει απευθείας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom