Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.649
- Πόντοι
- 1.406
αν δεν προκειται για κανα εξτραδακι εκτος εδρας,να ξερεις δεν πιανεταικαλα τραγουδα εσυ...εγω μολις γαμησα...
αν δεν προκειται για κανα εξτραδακι εκτος εδρας,να ξερεις δεν πιανεταικαλα τραγουδα εσυ...εγω μολις γαμησα...
καλα δεν πιανεται τοτεςαν δεν προκειται για κανα εξτραδακι εκτος εδρας,να ξερεις δεν πιανεται
τι εγινε με την μπαροβια?μιλα ελευθερα δεν ακουει ο Μπλιζκαλα δεν πιανεται τοτες
τι εγινε με την μπαροβια?μιλα ελευθερα δεν ακουει ο Μπλιζ
ειπα ότι εχω γκομινα και πιτσες μπλε...εξοχως δυσκολο να δουμε τρυπα και ναχαμεναλεγαμε δηλαδης :-τι εγινε με την μπαροβια?μιλα ελευθερα δεν ακουει ο Μπλιζ
της ειπες να βγειτε?για καφε για ποτο για πατσα οτιδηποτε?ειπα ότι εχω γκομινα και πιτσες μπλε...εξοχως δυσκολο να δουμε τρυπα και ναχαμεναλεγαμε δηλαδης :-
της εριξα τον γνωστο παπα ότι είμαι στα χωρισματα, δεν τα παω καλα με την δικια μου και ταρχιδια μου κουνιουνται και με γειωσε ότι δεν μπλεκει πριν ξεκαθαρισω τα πραματα...της ειπες να βγειτε?για καφε για ποτο για πατσα οτιδηποτε?
της εριξα τον γνωστο παπα ότι είμαι στα χωρισματα, δεν τα παω καλα με την δικια μου και ταρχιδια μου κουνιουνται και με γειωσε ότι δεν μπλεκει πριν ξεκαθαρισω τα πραματα...
συνοψις :αφουπουτσο δεν ριχνωπριν χωρισω, τον καφε τι να τον καμω?
εισαι λαθος απο την αρχη,σαν γκομενα κανεις,εχω σχεση χωριζουμε,δεν τα παμε καλα και κλαψομουνιαση,επεσες στα ματια της αμεσως,πες θελω να βγουμε τελος.της εριξα τον γνωστο παπα ότι είμαι στα χωρισματα, δεν τα παω καλα με την δικια μου και ταρχιδια μου κουνιουνται και με γειωσε ότι δεν μπλεκει πριν ξεκαθαρισω τα πραματα...
συνοψις : αφου πουτσο δεν ριχνω πριν χωρισω, τον καφε τι να τον καμω?
Στο μπράτσο σαν τον Ποπάυ?ρετσινα θες να χτυπησεις τατουαζ το προσωπο μου?
οπου εχεις πλισε γιατι εχω πολλες ραγαδεςΣτο μπράτσο σαν τον Ποπάυ?
Στο μπράτσο σαν τον Ποπάυ?
Αυτό με τον πλισέ μου κάνει δύσκολη την επιλογήοπου εχεις πλισε γιατι εχω πολλες ραγαδες
αφου δεν θα μου κατσει 1000%, τι να βγουμε...να μας δει και κανα ματι, να βαλω φουρνελο στο σπιτικο μου... :Sεισαι λαθος απο την αρχη,σαν γκομενα κανεις,εχω σχεση χωριζουμε,δεν τα παμε καλα και κλαψομουνιαση,επεσες στα ματια της αμεσως,πες θελω να βγουμε τελος.
οι ανδρες δεν χρειαζονται δικαιολογιες.Αλλαξε γραμμη γιατι δεν σε βλεπω καλα
την χαιρεσαι μωρη κλανιαρα γαμω την παναχαικη μου
Τι λόγια είναι αυτά? Πιπέριστον πουτσο πανω.....εφ οσον ειναι της προκοπης...αμα δεν ειναι ..κοψιμο απο τη ριζα
ενταξει μπορεις να το χτυπησεις πολλακιςΑυτό με τον πλισέ μου κάνει δύσκολη την επιλογή