erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καλησπέρα ζορζκαλησπερα εριναλ
καλησπέρα ζορζκαλησπερα εριναλ
https://[URL unfurl="true"]www.thesout.gr/wp-content/uploads/2016/11/12cbbbbc0e360307d9d445e0de95f088_XL.jpg[/img[/URL]]
[url=https://[URL unfurl="true"]www.thesout.gr/31159/mado-i-megaliteri-alisida-kafezacharoplastion-tis-tourkias-irthe-sti-thessaloniki-foto/]https://www.thesout.gr/31159/mado-i-megaliteri-alisida-kafezacharoplastion-tis-tourkias-irthe-sti-thessaloniki-foto/[/url] [/URL] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]πήγα γαμω το φελεκι του ραοπαπι...
ο φίλος σου ζει ? Ερώτηση πρώτη. Ερώτηση βου. Και ερώτηση γου.
Για πες για πες μη με κρατάς σε αγωνία.πήγα γαμω το φελεκι του ραοπαπι...
πήγα στο Βενιζέλου. Θα γίνει κ άλλο νομίζω με φαγητό. Έφαγα κιουνεφε. Δεν έκοψα κ φλέβες έχω φάει στη πόλη καλύτερο. Όμως με κερασαν ένα μπακλαβαδακι με φυστίκι Αίγινας κ εχυσα..Για πες για πες μη με κρατάς σε αγωνία.
Της Πόλης είναι καλά αλλά ακριβά.
Το καιμάκι τους άπαιχτο, τα γλυκά καλά, αλλά οι σούπες του φλάτ σε γεύση.
Τομα; Φιλος σου;
κερδισατε!!ο φίλος σου ζει ? Ερώτηση πρώτη. Ερώτηση βου. Και ερώτηση γου.
αν είναι φίλος του δίνουμε ευκαιρία. Γνώμη σαςΟταν φιλος που εχει εξαφανιαστει απο την
παρεα λογω μουνοδουλείασης, μετα το σουταρισμα
απο την γκομενα, προσπαθει να επανερθει στην παρεα
τον γειώνουμε διακριτικά ή κραυγαλέα
ναι, χελοουυυυυ, συγγνωμη κιολας που στην πολη εχουν καλυτερο κιουνεφε...πήγα στο Βενιζέλου. Θα γίνει κ άλλο νομίζω με φαγητό. Έφαγα κιουνεφε. Δεν έκοψα κ φλέβες έχω φάει στη πόλη καλύτερο. Όμως με κερασαν ένα μπακλαβαδακι με φυστίκι Αίγινας κ εχυσα..
Κάνε υπομονή, θα σου φέρω εγω κανταίφι με καιμάκι να γλύφεις τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σου μαζίπήγα στο Βενιζέλου. Θα γίνει κ άλλο νομίζω με φαγητό. Έφαγα κιουνεφε. Δεν έκοψα κ φλέβες έχω φάει στη πόλη καλύτερο. Όμως με κερασαν ένα μπακλαβαδακι με φυστίκι Αίγινας κ εχυσα..
εχυσα σου λέω με το φυστίκι κ αυτό που κάθεσαι κ βλέπεις τα κάρβουνα εκεί που γυρίζουν τα πιατακια κ τα μπακλαβαδακια κ το ζεστο μελωμα πω πω ρε ραο μου τρέχουν τα σαλιαναι, χελοουυυυυ, συγγνωμη κιολας που στην πολη εχουν καλυτερο κιουνεφε...
φαε τωρα ενα μπουκακέ να ερθεις στα ισα σου, που μας κανεις και την δυσκολη
όταν πήγα πρώτη φορά στην Πόλη αλήθεια σου λέω δεν ετρωγα φαγητό. Μόνο μπακλαβαδακια αχαχαχαχαχαχαΚάνε υπομονή, θα σου φέρω εγω κανταίφι με καιμάκι να γλύφεις τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σου μαζί
εγω ειμαι στην γραμμωση για να ριξω την μπαροβια..μη μου λες τετοια..εχυσα σου λέω με το φυστίκι κ αυτό που κάθεσαι κ βλέπεις τα κάρβουνα εκεί που γυρίζουν τα πιατακια κ τα μπακλαβαδακια κ το ζεστο μελωμα πω πω ρε ραο μου τρέχουν τα σαλια
κερδισατε!!
να περασετε να παρετε το δωρο σας ενα ντολμαδοπαρασκευαστη
Τομα; Φιλος σου;
όταν πήγα πρώτη φορά στην Πόλη αλήθεια σου λέω δεν ετρωγα φαγητό. Μόνο μπακλαβαδακια αχαχαχαχαχαχα
θα φάω ντοντουρμα μπας κ χάσω κανένα κιλό τότεεγω ειμαι στην γραμμωση για να ριξω την μπαροβια..μη μου λες τετοια..
αυτα ειναι για σενα που εισαι σα βοδι
θα φάω ντοντουρμα μπας κ χάσω κανένα κιλό τότεεγω ειμαι στην γραμμωση για να ριξω την μπαροβια..μη μου λες τετοια..
αυτα ειναι για σενα που εισαι σα βοδι