οταν τελειωσει ο διαγωνισμος για το σουπερ μαλακα της χρονιας πρεπει ν αρχισει αλλος για τον σουπερ ρουφιανο της χρονιας..
Ο μαλακας τις περισσοτερες φορες ειναι απο τη φυση του ...ο ρουφιανος ομως τοχει καλιεργησει...κι εσεις μαλλον θα ερθετε πρωτος σ αυτο το διαγωνισμο...
οταν μπηκα εγω για ψηφο το εκανα 6-6...πηγα ν αλλαξω δε με αφησε ...thats all..
αααα και επισημως πλεον απο δω και περα τα χειροτερα να γραφεις δε θα σε λαμβανω υπ οψην
σε γραφω ΕΚΕΙ ....αεει σιχτιρ πρωι πρωι
Ναι!
Βγάλτε τώρα και το butt plug από τον κώλο σας να μας βαρέσετε κιόλας...
Δεν φτάνει που τον εξαπατήσατε με αηθέστατο τρόπο τον άνθρωπο, ζητάτε τώρα και τα ρέστα μωρή ύπουλη;;;
Όσο για τον χαρακτηρισμό "ρουφιάνος" που αναφέρατε, να σας πληροφορήσω ότι είναι τελείως άστοχος και με τις δύο σημασίες του. Διότι ούτε μαστρωπός είμαι (και συνεπώς δεν έχω σχέση με τις παρέες σας), ούτε σπιούνος γιατί ό,τι ανέφερα, το ανέφερα δημόσια και όχι κρυφά. Συνεπώς μην κρίνετε εξ΄ίδίων τα αλλότρια.
Και κάτι ακόμα... Το να είναι μια γυναίκα εταίρα, δεν έχει τίποτα το χυδαίο ή το ανήθικο. Γιατί εταίρα είναι μια γυναίκα που αφιερώνεται σε μια "ιεροτελεστία" και προσφέρει τον εαυτό της έναντι αμοιβής. Το να είναι όμως μια γυναίκα πουτάνα, είναι απόλυτα χυδαίο, και αυτό γιατί εκτός από το ότι δεν προσφέρει "ιεροτελεστία", αλλά ζωώδες σκυλοπήδημα, είναι συνάμα ανήθικη και ύπουλη.