Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Θέλει κι ερώτημα; Το κάτω φυσικά, το μαύρο!
Καλημέρα και σε εσάς κύριε! Δεν ξέρω αν το κατάλάβατε αλλά θέλουμε προπονητή!καλημέρα και καλη εβδομαδα
Θέλει κι ερώτημα; Το κάτω φυσικά, το μαύρο!
Καλημέρα και σε εσάς κύριε! Δεν ξέρω αν το κατάλάβατε αλλά θέλουμε προπονητή!
Όχι μόνο Καταδρομέας αλλά και Αλεξιπτωτιστής υπηρέτησε το Γεράκιον, κύριε! ;)Έχουν διαφορετική χωρητικότητα όμως ...
Σε χρώμα θα προτιμούσα το δεύτερο. Την παραλλαγή την φοράνε όλοι όσοι θα ήθελαν να είναι καταδρομείς αλλά δεν είναι ...
Αντευχόμεθα!
Υ.Γ. Πως πήγε η συλλογή καρπών;
Καλημέρα και σε εσάς κύριε! Δεν ξέρω αν το κατάλάβατε αλλά θέλουμε προπονητή!
Δεν κάνουμε τέτοια πραγματα εμείς! Έχουμε τίμιο πρόεδρο!Άκουσα ότι ήρθατε ισοπαλία.
Αποτέλεσμα καθαρά για το στοίχημα. Και πέρυσι νομίζω ότι είχατε χάσει από την Κέρκυρα στο γήπεδό σας. Αδελφά σωματεία και πολλά κέρδη στο στοίχημα ... ;)
Όχι μόνο Καταδρομέας αλλά και Αλεξιπτωτιστής υπηρέτησε το Γεράκιον, κύριε! ;)
Για πε τι ετοιμάζεις?
Από το καλοκαίρι δεν τραβάει! Κάτσε να περάσουν οι γιορτές και θα δεις τι ξεβράκωμα θα πέσει. Το Πρωτάθλημα τελείωσε βέβαια. Στους τριανταδυό περάσαμε, θα πάρει και το μπαγιόκο από το πριμ της ΟΥΕΦΑ την βγάλαε την χρονιά!δεν ξερω τι θελουμε, αλλα κατι δεν τραβάει :-
Όχι μόνο Καταδρομέας αλλά και Αλεξιπτωτιστής υπηρέτησε το Γεράκιον, κύριε! ;)
Από το καλοκαίρι δεν τραβάει! Κάτσε να περάσουν οι γιορτές και θα δεις τι ξεβράκωμα θα πέσει. Το Πρωτάθλημα τελείωσε βέβαια. Στους τριανταδυό περάσαμε, θα πάρει και το μπαγιόκο από το πριμ της ΟΥΕΦΑ την βγάλαε την χρονιά!
εδώ εχουμε σοβαροτερα θεματα να ασχοληθούμε
Φαντασίωση μου είναι να κάνω 69 με την γυναίκα μου και να έρθει μία ωραία ψωλη από πίσω της και να σφηνωθει αναμεσα στα μουνοχειλα της και εγω από κάτω να γλυφω και της κλειτορίδα της και τα αρχίδια του ψωλαρα που θα την γαμαει.....