erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εδώ καταντησε γυναίκα να πάει μαζί σου αυτό σε πείραξε ?θα καταντήσεις να πηγαίνεις με καυτή σαραντάρα![]()
εδώ καταντησε γυναίκα να πάει μαζί σου αυτό σε πείραξε ?θα καταντήσεις να πηγαίνεις με καυτή σαραντάρα![]()
ναι θα ρίχνανε έναν ύπνο τρικούβερτοεκεινη εχασε![]()
επικοδομητικη επικοινωνία θα την έλεγα. Μπαίνει ο ένας φιλακι μπαίνει ο άλλος πιρφορος μπαίνει ο τρίτος προσφώνηση κύριε ε αι σιχρτιρ που βρισκόμαστε στη βουλή των λορδωνΈχεις πάθει στερητικό μανούρας, Έρη μου; Να σου φωνάξουμε αν είναι τον Μπράμπο και τον Άγιο για τραγουδάκι πρίμο σεκόντο
και το Παπί για ζειμπεκιές πασαλιμανιώτικες...![]()
ποτε έγινε αυτο και μου ξέφυγε ;εδώ καταντησε γυναίκα να πάει μαζί σου αυτό σε πείραξε ?
α είσαι ακόμα παρθένος αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχποτε έγινε αυτο και μου ξέφυγε ;![]()
απο αισθήματαα είσαι ακόμα παρθένος αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ
ο λακης δε εμαθα εγινε σα τη νοβα συνδρομητικος,με εκατο ευρω το μηνα εχεις φουλ λακη χεζει και ταφους![]()
δεν είπα κενόςαπο αισθήματα![]()
γαμημενος Συριζα ξεπουλησε ολη την εθνικη περιουσιαΠριν τους εχεζε δημόσια δαπάνη ? Αχαχαχαχαχαχα
δε παιζει να κλεψεις συνδρομη τυπε.εχει βαλει φιλτρο και αν κλεβεις βγαινει ο χιτλερ και σου δινει μια με την αρβυλα![]()
![]()
![]()
Να βαλουμε ολοι ρεφενε τοτε
![]()
Θεέ μου τι εκφράσεις! Στη σπίτι των λορδων... Αχαχαχαχαχαχαγαμημενος Συριζα ξεπουλησε ολη την εθνικη περιουσια![]()
Ζηταω δημοσια συγγνωμη για το "Συριζα" 0Θεέ μου τι εκφράσεις! Στη σπίτι των λορδων... Αχαχαχαχαχαχα
Τι αλητεία.. Ουτε ο σταν. Τι γκεγκεν άραγε ατο το παιδί ο σταν ?Ζηταω δημοσια συγγνωμη για το "Συριζα" 0![]()
Θα πας για ξαπλα η για τσαρκα τυπε?τη κανετε καλα ειστε μολις σχολασα απο την δουλεια
σήμερα προτείνα στις φιλες μου να βαθμολογουμε εμφάνιση στους άντρες κ βαθμό για το πως μπορεί να είναι κάποιος στο κρεβάτι κατά την γνώμη μας με αιτιολογία. Θα περάσουμε ένα εξαιρετικό χειμώνα αχαχαχαχαχαχατη κανετε καλα ειστε μολις σχολασα απο την δουλεια
Τι αλητεία.. Ουτε ο σταν. Τι γκεγκεν άραγε ατο το παιδί ο σταν ?