The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.395
- Πόντοι
- 25.467
Ντούο με τις κες. κες. Όλγα και Πενταγιώτισα;
![]()
Γιατί όχι;
Η μιά θα φέρει τα ζαρζαβατικά και η άλλη θα ανοίξει το φύλλο για την χορτόπιτα.
Ντούο με τις κες. κες. Όλγα και Πενταγιώτισα;
![]()
Γιατί όχι;
Η μιά θα φέρει τα ζαρζαβατικά και η άλλη θα ανοίξει το φύλλο για την χορτόπιτα.![]()
Reportage
Αυτή τη στιγμή στη διασταύρωση μπροστά στο Μ. Βρετανία 2 τροχονό-μουνες των 200ων![]()
καυτη 40αρα
Ο νηματοθέτης δεν σας ψήφισε στον διαγωνισμό και θεωρεί ακατανόητο το ότι σας ψηφίζουν. Φρονεί όμως ότι ο κ. raopau σας έχει ψηφίσει και με τα δύο χέρια.![]()
Ο νηματοθέτης δεν σας ψήφισε στον διαγωνισμό και θεωρεί ακατανόητο το ότι σας ψηφίζουν. Φρονεί όμως ότι ο κ. raopau σας έχει ψηφίσει και με τα δύο χέρια.![]()
πες του ντελικανη θα του τα κοψω απο τη ριζα...πειραξε το αγορακι μου
τους εχω ανοιξει 2η κωλοτρυπιδα σαν τον βολφγκανγκ σοιμπλε γιαυτο
δε σε θελει τυπε,παρατα το αθλημα :-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.
Επειδή στο νήμα μας τα λέμα όλα [] ο νηματοθέτης σας πληροφορεί ότι σήμερα ανεζήτησε μία συγκεκριμένη εργαζομένη δια να συνευρεθούν και η εργαζομένη αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει να πάει να πάρει δώρο για τα γενέθλια της ανεψιάς της. :'( :'( :'( :'(
Γνώμη σας ...
δε σε θελει τυπε,παρατα το αθλημα :-
γενικα μιλαω δεν σε θελει,ασχολησου με κατι αλλο.Η κηπουρικη ειναι ενα πολυ ωραιο χομπυ ας πουμεΜα δεν με έχει δει καν ...![]()
![]()
![]()
ελα ρε λουτσε![]()
ο.κ είναι μέσα ....στην απόλυτη ακτίνα δράσης μου
![]()
![]()
γενικα μιλαω δεν σε θελει,ασχολησου με κατι αλλο.Η κηπουρικη ειναι ενα πολυ ωραιο χομπυ ας πουμε
αχχχχχχχ...με εφτιαξες τωρα...θελω ενα γυμνασμενο μορφωμενο παππου να μου κουρευει το γκαζον...χαλαω το μανικιουρ καθε φορα.το κανει καλα τι λετε?