Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Όταν αναφέρει ο μπουχέσας ο ανηψιός σας για "συνάντηση κορυφής", πρόκειται για μάσα, ρε καβουρμά Σερρών.

Αλλιώς θα έγραφε ότι πάει προς θεραπεία του αυχενικού του.  :)

τι σας φταιει ο παστουρμας Σερρων και τον βριζετε κυριε?και τωρα που ειπατε καβουρμα....μου θυμισατε τον Μενιο τον κρεοπωλη απο τη Δραμα ...ντελικανης και γεναιοδωρος...εκτος απο τα φραγκα για το ραντεβου φερνει κι ενα αρνι παντα ναναι καλα το μαναρακι μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
τι σας φταιει ο παστουρμας Σερρων και τον βριζετε κυριε?και τωρα που ειπατε καβουρμα....μου θυμισατε τον Μενιο τον κρεοπωλη απο τη Δραμα ...ντελικανης και γεναιοδωρος...εκτος απο τα φραγκα για το ραντεβου φερνει κι ενα αρνι παντα ναναι καλα το μαναρακι μου

Άλα της!!!

Τρίο με προβατίνα!!!

Μερακλής ο Αγαμέμνων...  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Όταν αναφέρει ο μπουχέσας ο ανηψιός σας για "συνάντηση κορυφής", πρόκειται για μάσα, ρε καβουρμά Σερρών.

Αλλιώς θα έγραφε ότι πάει προς θεραπεία του αυχενικού του.  :)

κ. Λουκάνικο Πατρών,
σας γνωρίζω ότι η συνάντηση αυτή είναι με τον κ. κωλόγερο για την ανταλλαγή απόψεων επί των κοινών επιδιώξεών των και πιθανώς να επακολουθήσει θεραπεία αυχενικού!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι ο κ. Eraser διέγραψε το προφίλ του από το μπου. Ήταν ένα εξαίρετο μέλος και κόσμησε με την παρουσία του και τις αναρτήσεις του το νήμα μας. Εξαιρετικός γνώστης της καλής μουσικής και καλός φίλος!
Θα μας λείψει και μάλιστα πολύ.
Μακάρι κάποια στιγμή να αναθεωρήσει και να επανέλθει κοντά μας.
Έως τότε έχει τις καλύτερες ευχές μας για την ζωή του!  :hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.258
Πόντοι
7.786
οταν εχω ελευθερο χρονο  απ την δουλεια    κανω δουλευες και στο σπιτι του  παπου μου αρεσει η καθαριοτητα πλενω πιατα  σκουπιζω σφουγαριζω    βαζω πλυντηριο   μαγειρευω μονο σιδερωμα δεν ειμαι τοσο καλος  

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ναι.

Αλλά μόνον σε μέγεθος, γιατί σε χρήση, άστα να πάνε...  Έχει να "παιχτεί αγώνας" εδώ και καμιά 30ετία.  :)

τωρα δε μενει παρα να μας στειλετε και τα δικα σας οπισθια....να τα βαλουμε σε κορνιζα ...η μηπως δε γινεται χωρανε μονο σε γιγαντοοθονη?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
οταν εχω ελευθερο χρονο  απ την δουλεια    κανω δουλεις και στο σπιτι του  παπου μου αρεσει η καθαριοτητα πλενω πιατα  σκουπιζω σφουγαριζω    βαζω πλυντηριο   μαγειρευω μονο σιδερωμα δεν ειμαι τοσο καλος 

Ο κ. raopau τα καταφέρνει και στο σιδέρωμα ... Η πεθερά του είναι πολύ ικανοποιημένη μαζί του!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
οταν εχω ελευθερο χρονο  α[π την δουλεια    κανω δουλεις και στο σπιτι του  παπου μου αρεσει η καθαριοτητα πλενω πιατα  σκουπιζω σφουγαριζω    βαζω πλυντηριο στο μονο που δεν ειμαι καλος ειμαι στο  σιδερωμα       

αχχχ.χ ...τετοια παιδια σπανιζουν τη σημερον  ημερα...Ερη ο βασιλοτετοιος κανει καμμια δουλεια η ολη μερα χαμουρευεται τη γειτονισα ?αυτη με τα 7αρια βυζια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
τωρα δε μενει παρα να μας στειλετε και τα δικα σας οπισθια....να τα βαλουμε σε κορνιζα ...η μηπως δε γινεται χωρανε μονο σε γιγαντοοθονη?

Θα μεριμνήσω να σας τα στείλω σε γιγαντοαφισσα.

Δεν μας είπατε όμως...  Ο Μενιος σας βάζει να κάνετε τζιβιτζιλίκι με την προβατίνα;

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ο κ. raopau τα καταφέρνει και στο σιδέρωμα ... Η πεθερά του είναι πολύ ικανοποιημένη μαζί του!

λες αμα του μιλαω γλυκα να ρθει να με σιδερωσει κι εμενα?καθε φορα που βαζω το σιδερο στη πριζα καποος θα με παρει τηλ ...εχει μαζευτει το σιδερο βουνο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
κ. Λουκάνικο Πατρών,
σας γνωρίζω ότι η συνάντηση αυτή είναι με τον κ. κωλόγερο για την ανταλλαγή απόψεων επί των κοινών επιδιώξεών των και πιθανώς να επακολουθήσει θεραπεία αυχενικού!  :grin:

Άρα... στα λόγια μου έρχεστε κ. τραχανά Τυρνάβου.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom