erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
κωλογερακι εσύ πόσες έχεις μετρήσειΘελει με ρεγουλα το σπορ, πας ποντος αριστος, οπως ελεγαν και οι αρχαιοι προγονοι μας![]()
κωλογερακι εσύ πόσες έχεις μετρήσειΘελει με ρεγουλα το σπορ, πας ποντος αριστος, οπως ελεγαν και οι αρχαιοι προγονοι μας![]()
Αμετρητες.κωλογερακι εσύ πόσες έχεις μετρήσει
χονδροΑμετρητες.
Αντιθετως, μικρο και τριανταφυλενιοχονδρο![]()
δηλαδήαναλογα την ηλικια την ομορφια και τα χρηματα και αν εχεις τα προσοντα γαμας περισσοτερες γυναικες
τυπε μας γαμησες τωρα με το χιούμορ δεν κάνουμε τιποτα ; Γιατι απ αυτα δεν εχουμεαναλογα την ηλικια την ομορφια και τα χρηματα και αν εχεις τα προσοντα γαμας περισσοτερες γυναικες
εννοεις οτι με την ηλικια την ομορφια και τα χρηματα γαμας περισσοτερες γυναικες?αναλογα την ηλικια την ομορφια και τα χρηματα και αν εχεις τα προσοντα γαμας περισσοτερες γυναικες
μονο στις τσοντεςΜε το πουλί δεν τις γαμας ?
τοτε βλέπω πολλές αχαχαχαχμονο στις τσοντες
οχι πηρα ps4 και δε την χρειαζομαι ποιαΣαούλ βρήκες νέα κυπρια;
Πιάνω στα χέρια μου το ουράνιο τόξο της βαρύτητας και ζυγίζει 5 κιλά στην φάση που ειμαι μαλλον με βλεπω να σπάω το κεφάλι μου με δαυτο![]()
ηλικια ομορφια να εχεις αισθηση του χιουμορ και να μη εισαι τσιγκουνης ετσι γσμας γυναικες και βεβαια να εχε ι και καλα σεξουλαικα προσοντα αυτα θελουν η γυναικες
Καλημέρα πρόστυχοι γέροντες!![]()