Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Δεν είναι ότι θα τον βρέξει, είναι τι σχέδιο σκαρφίστηκε!Καλημέρα!
Μα καλά ούτε ένας μήνας δεν πέρασε! Και θα τον βρέξει πάλι; Μπράβο!!!![]()
![]()
Δεν είναι ότι θα τον βρέξει, είναι τι σχέδιο σκαρφίστηκε!Καλημέρα!
Μα καλά ούτε ένας μήνας δεν πέρασε! Και θα τον βρέξει πάλι; Μπράβο!!!![]()
![]()
του λειπει υπνος τελευταια![]()
Δεν είναι ότι θα τον βρέξει, είναι τι σχέδιο σκαρφίστηκε!
Δεν είναι ότι θα τον βρέξει, είναι τι σχέδιο σκαρφίστηκε!
Συνάντηση με το λογιστή του!Εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα !
Δρυοκολάπτες καταστρέφουν τις κολώνες της ΔΕΗ στη Γκιώνα
Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι δρυοκολάπτες στις κολώνες της ΔΕΗ στο όρος Γκιώνα (περιοχή Φωκίδας) , καθώς έχουν την τάση να ροκανίζουν τα ξύλα.
Σύμφωνα με πηγές από την τοπική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ, τις οποίες επικαλείται δημοσίευμα του zougla.gr, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσου τις κολώνες που... έβαλαν στο μάτι οι δρυοκολάπτες, οι οποίες διατρέχουν κίνδυνο πτώσης, εξαιτίας της προκαλούμενης διάβρωσης με αποτέλεσμα, να υπάρχει ενδεχόμενο μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές.
Το έργο των εργαζομένων που έχουν επιφορτιστεί αυτή την αποστολή δεν είναι εύκολο, καθώς πολλές από τις κολώνες αυτές βρίσκονται σε δύσβατα σημεία.
Παρακαλείτε ο νηματοθέτης που γνωρίζει άριστα το θέμα να μεταφέρει την τεχνογνωσία του στην ΔΕΗ!![]()
![]()
![]()
![]()
Λησμονείς αγαπητέ ότι αυτή την ώρα ο νηματοθέτης βρίσκεται ο ίδιος στο ρόλο του δρυοκολάπτη![]()
![]()
![]()
Λησμονείς αγαπητέ ότι αυτή την ώρα ο νηματοθέτης βρίσκεται ο ίδιος στο ρόλο του δρυοκολάπτη![]()
εγω στα 13 μου τυπε ειχα κανει το εξης : όταν τον επαιζα με τις ωρες στο δωματιο μου και καλα διαβαζοντας, ξεβιδωνα τις βιδες από την μεσα μερια από το χερουλι της πορτας και όταν ερχοταν καμια μανα μου ή ο μπαρμπας μου να την ανοιξουν, επεφτε το χερουλι και δεν μπορουσαν να μπουν...ακομα και τωρα πιστευουν ότι ηταν ελλατωματικο το χερουλι![]()
![]()
![]()
μιλαμε για μυαλο ξουραφι..αλλα επειδή είμαι ελλαδα, με φαγαν τα κυκλώματα...στο εξωτερικο, θα ειχα προοδευσει![]()
![]()
![]()
![]()