blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα φιλε popov και σε ολους τους φιλους του thread.
Οσοι καταλαβαινουν το "νοημα" της φωτογραφιας εζησαν σιγουρα ομορφα παιδικα χρόνια !!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=681182;image[/img[/URL]]
[/quote]Καλημέρα σε όλο το νήμα! :hi: :hi: Είμαι μικρότερος αλλά δύναμαι να έχω κάποιες (τις περισσότερες του βίντεο) σαν τις αναμνήσεις της παραπάνω φωτό του mindreader! :hi: :hi:
[MEDIA=youtube]xUflaim-8S4[/MEDIA]
Ευχαριστώ τα μάλα αγαπητέ. Το απολαμβάνω συντροφιά με το πρωινό μου τέϊον, English Breakfast.Αφιερούται εις τον κ. Vlandis!![]()
Καλημέρα και σε σένα αγαπητέ φίλεΚαλημέρα σε όλο το νήμα!![]()
Είμαι μικρότερος αλλά δύναμαι να έχω κάποιες (τις περισσότερες του βίντεο) σαν τις αναμνήσεις της παραπάνω φωτό του mindreader!
![]()
![]()
Μου την έφτιαξαν στο Γυμνάσιο! :S Κι εγώ ο φουκαράς δεν είχα πειράξει ποτέ κανέναν με αυτές τις καθαρτικές καραμέλες.Καλημέρα και σε σένα αγαπητέ φίλε
Για όσους θυμούνται, αυτές οι καραμέλες βουτύρου, είχαν την ίδια εμφάνιση (χρυσόχρωμη συσκευασία)και γεύση με τις καθαρκτικές LAXATOL (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Αυτή την ομοιότητα, ως πιτσιρικάδες, την είχαμε εκμεταλλευτεί πολλές φορές στις καθημερινές μας φάρσες ...
Καλημέρα και σε σένα αγαπητέ φίλε
Για όσους θυμούνται, αυτές οι καραμέλες βουτύρου, είχαν την ίδια εμφάνιση (χρυσόχρωμη συσκευασία)και γεύση με τις καθαρκτικές LAXATOL (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Αυτή την ομοιότητα, ως πιτσιρικάδες, την είχαμε εκμεταλλευτεί πολλές φορές στις καθημερινές μας φάρσες ...
Μου την έφτιαξαν στο Γυμνάσιο! :S Κι εγώ ο φουκαράς δεν είχα πειράξει ποτέ κανέναν με αυτές τις καθαρτικές καραμέλες.
Στο Δημοτικό όμως είχα κατουρήσειέναν συμμαθητή μου μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο!
![]()
Του συγκεκριμένου επίσης του είχα ανοίξει το κεφάλι με σιδερο που ενώνει σκαλωσιά σε οικοδομή!!! Καλημέρα σας!Όλη η αληταρία συχνάζει στο παρόν νήμα!
Καλημέρα!![]()
Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να σε φιλέψει καμιά δεκαριά καραμέλες ...Του συγκεκριμένου επίσης του είχα ανοίξει το κεφάλι με σιδερο που ενώνει σκαλωσιά σε οικοδομή!!! Καλημέρα σας!![]()
Με φίλεψε ο πατέρας μου με λουρίδα!Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να σε φιλέψει καμιά δεκαριά καραμέλες ...
Ναι, είχα κι εγώ κάτι τέτοιες εμπειρίες ...Με φίλεψε ο πατέρας μου με λουρίδα!![]()
![]()
Γιατί παίζετε με τον πόνο μας; Αρέσκεσθε στη δυστυχία του άλλου μήπως;Τι ωραία που τα λέμε!
Για συνουσία βέβαια ούτε λόγος από κανένα μας ...![]()
![]()
![]()
Πόσο πίσω θέλετε να γυρίσουμε; Να ξέρουμε τι αναμνήσεις θα βγάλουμε από το συρτάριΤι ωραία που τα λέμε!
Για συνουσία βέβαια ούτε λόγος από κανένα μας ...![]()
![]()
![]()
Καλώς τον κι ας άργησε.καλημέρα στα παιδια![]()
Καλώς τον κι ας άργησε.![]()
ηρθα να πω μια καλημέρα για να φυγω![]()
Και πολύ καλά να περάσετε ώπου κι αν πάτε ό,τι κι αν κάνετε!ηρθα να πω μια καλημέρα για να φυγω![]()