elladarare
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2016
- Like
- 130
- Πόντοι
- 6
Αν μου τυχει δηλαδη τυπε λεω στη γυναικα μεινε οπως εισαι, κανω 3 γυρες το τετραγωνο τροχαδην και σου 'ρχομαι![]()
ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ να τρέχεις γρήγορα
Αν μου τυχει δηλαδη τυπε λεω στη γυναικα μεινε οπως εισαι, κανω 3 γυρες το τετραγωνο τροχαδην και σου 'ρχομαι![]()
παραλληλα τον παιζω κιολας...γιατι, κακο ειναι?![]()
![]()
![]()
καθολου ....αμα εσυ εχεις τοσες καυλες που γυναικα και γκομενα δε μπορουνε να τις ηρεμησουνε..2 εκδοχες υπαρχουν ....η αυτες ειναι ντιπ αχρηστες...η εσυ εισαι θεριο ανημερο ......
αλλα και παλι ο λαος λεει μια φραση ..το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μαλακα....εσυ Τολη μου τι λες γι αυτο?
γκομενα δεν εχω παντα..οποτε κατσει...μονο η δικια μου και η μαλακια ειναι σε στανταρ βαση...καθολου ....αμα εσυ εχεις τοσες καυλες που γυναικα και γκομενα δε μπορουνε να τις ηρεμησουνε..2 εκδοχες υπαρχουν ....η αυτες ειναι ντιπ αχρηστες...η εσυ εισαι θεριο ανημερο ......
αλλα και παλι ο λαος λεει μια φραση ..το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μαλακα....εσυ Τολη μου τι λες γι αυτο?
Αμαν υπήρξε τέτοια περίπτωση ;; Θέλει μια μπανανίτσα ενα τρεξιματάκι και μετα δουλέυει κανονικά ξανα
ναι..το καταλαβα ρε μεγαλε οτι λες για το φρουτο..τη χρηση του δεν μας εξηγησες....οχι αδερφε μήν το πας εκει μπάνανα κανονική το φρούτο
το έχω ψάξει εχει άμμυλο και βοηθάει και έρχεσαι στα ίσα σου
ναι..το καταλαβα ρε μεγαλε οτι λες για το φρουτο..τη χρηση του δεν μας εξηγησες....
ειναι οπως το "δαχτυλο"...δεν το εχεις μονο για να δειχνεις...ρωτα τον πικερ να σου πει![]()
γκομενα δεν εχω παντα..οποτε κατσει...μονο η δικια μου και η μαλακια ειναι σε στανταρ βαση...
δεν δουλευεις αποψε?καλα μη μου συγχιζεσαι ...ο γιατρος ειπε οτι η μελατη σου ειναι μελατη γτ βριζεις ολξη μερα κι εχεις νευρα....
ναι..το καταλαβα ρε μεγαλε οτι λες για το φρουτο..τη χρηση του δεν μας εξηγησες....
ειναι οπως το "δαχτυλο"...δεν το εχεις μονο για να δειχνεις...ρωτα τον πικερ να σου πει![]()
δεν δουλευεις αποψε?
οχι εδωσα ρεπο στον εαυτο μου εδω κ 3 μερες
μπράβο πουλάκι μου ότι καλύτερο καλη ξεκούραση
Αύριο θσ δώσω και εγώ ρεπό
καλημερα σας κύριε. Για λιγα μολις δευτερόλεπτα καλημέρησα πρώτος το νήμα!Καλημέρα, νιοι και νιες!