Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
παραλληλα τον παιζω κιολας...γιατι, κακο ειναι? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

καθολου ....αμα εσυ εχεις τοσες καυλες που γυναικα και γκομενα δε μπορουνε να τις ηρεμησουνε..2 εκδοχες υπαρχουν ....η αυτες ειναι ντιπ αχρηστες...η εσυ εισαι θεριο ανημερο ......

αλλα και παλι ο λαος λεει μια φραση ..το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μαλακα....εσυ Τολη μου τι λες γι αυτο?

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
καθολου ....αμα εσυ εχεις τοσες καυλες που γυναικα και γκομενα δε μπορουνε να τις ηρεμησουνε..2 εκδοχες υπαρχουν ....η αυτες ειναι ντιπ αχρηστες...η εσυ εισαι θεριο ανημερο ......

αλλα και παλι ο λαος λεει μια φραση ..το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μαλακα....εσυ Τολη μου τι λες γι αυτο?

Συμφωνώ και επαυξάνω θέλει μέτρο γιατί μετά χάνεσαι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.512
Πόντοι
5.006

γκομενα δεν εχω παντα..οποτε κατσει...μονο η δικια μου και η μαλακια ειναι σε στανταρ βαση...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.512
Πόντοι
5.006
οχι αδερφε μήν το πας εκει μπάνανα κανονική το φρούτο
το έχω ψάξει εχει άμμυλο και βοηθάει και έρχεσαι στα ίσα σου
ναι..το καταλαβα ρε μεγαλε οτι λες για το φρουτο..τη χρηση του δεν μας εξηγησες....
ειναι οπως το "δαχτυλο"...δεν το εχεις μονο για να δειχνεις...ρωτα τον πικερ να σου πει  :sunglasses:

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
ναι..το καταλαβα ρε μεγαλε οτι λες για το φρουτο..τη χρηση του δεν μας εξηγησες....
ειναι οπως το "δαχτυλο"...δεν το εχεις μονο για να δειχνεις...ρωτα τον πικερ να σου πει  :sunglasses:

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ο πικερ είναι μερακλής όμως
φάτην φάτην μην σε μπερδέψει τίποτα ο πικερ και έχουμε αλλα

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
γκομενα δεν εχω παντα..οποτε κατσει...μονο η δικια μου και η μαλακια ειναι σε στανταρ βαση...

καλα μη μου συγχιζεσαι ...ο γιατρος ειπε οτι η μελατη σου ειναι μελατη γτ βριζεις ολη μερα κι εχεις νευρα....

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

ε ναι το δαχτυλο  ειναι και για να ξυνεσαι...κι η μπανανα επισης ...την πιανεις κι αμαξυνεσαι καπου στη μεση στην πλατη τριβεσαι με  το κοτσανι που ειναι σκληρο ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αύριο θσ δώσω και εγώ ρεπό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αύριο θσ δώσω και εγώ ρεπό

"Στον εαυτό σου μπορεί, στο άλλο ανάμεσα στα σκέλια σου αποκλείεται, διότι δεν εργάστηκε ποτέ του... :birdman: "

(όπως θα έλεγε ο Μπράμπος που είναι τώρα απασχολημένος στο νήμα της Πενταγιώτισσας...)... :grin:

:2funny:  :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.089
Πόντοι
28.246
Καλημέρα νιάτα!  :cheesy: :hi: