ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Καλημέρα σε όλους
καλημερα ....τον απλωσες τον τραχανα η ακομα
Καλημέρα σε όλους
καλημέρα κοριτσάκι. Τον άπλωσα αχαχαχαχαχαχα μετά έχασα την κατσικα που ξέρεις που γυρνάει. Τι κάνεις; Όλα γουδ;καλημερα ....τον απλωσες τον τραχανα η ακομα
αρμεγμα ,γαλα,τραχανα! καλα περνατε εδω βλεπω!!!!καλημερα ....τον απλωσες τον τραχανα η ακομα
καλημέρα κοριτσάκι. Τον άπλωσα αχαχαχαχαχαχα μετά έχασα την κατσικα που ξέρεις που γυρνάει. Τι κάνεις; Όλα γουδ;
Φανταζομαι του έχουν κάνει την ζωή μαρτύριο αυτού του Αγίου ανθρώπου. Είναι και θεομουνο από ομορφιά. Πραγματικά ο μισός πλανήτης θέλει τον Κιμ ουν κ ο άλλος μίσος αυτόν. ΚελεπουριΤην είδα χθες την φωτο αυτή.
Υπάρχει νήμα για την κυρία.
Ο ίδιος εχει παρει δύο διαζύγια ως τωρα. Πως να εχει εμπιστοσύνη και στην τριτη;
αρμεγμα ,γαλα,τραχανα! καλα περνατε εδω βλεπω!!!!![]()
![]()
κοιτα εχουμε και κατι κωλοπαιδα ποτε ποτε που περνανε απο δω....αλλα τα πετροβολαμε και φευγουν.....
Αγαπες ...το νου σας θα λειπω σημερα ..κρατατε το ποστο μου
κοιτα εχουμε και κατι κωλοπαιδα ποτε ποτε που περνανε απο δω....αλλα τα πετροβολαμε και φευγουν.....
Αγαπες ...το νου σας θα λειπω σημερα ..κρατατε το ποστο μου
ασε μου τα εργαλεία και θα τους στραπονιασω ολους![]()
Και κοίτα πως την έχει σούζα λέμε! Φαντάζομαι στην τσέπη σημαδεμένο θα της το είχε δώσει.
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/tr.jpeg?itok=C-w3XT6E[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραίο ζευγαρι..τλκ αμα ο αντρας δεν περναει την γυναικα καμια 25αρια χρόνια δεν λεέι ;D
δεν εχεις αναγκη εσυ αγαπη μου ....αφου οταν τον ξετυλιγεις γυρω απο τη μεση σκουπιζεις τα πλακακια....![]()
![]()
![]()
.......εφυγαααα ...καλημερες σε ολους
εχουμε φτιάξει ένα κόσμο στον οποίο δεχόμαστε η επιδιωκουμε μια όμορφη γυναίκα να είναι μαζί με κάποιον για το πουτσο μόνο και μόνο επειδή έχει λεφτά. Αυτό αν και είναι η απόλυτη ξεφτίλα σε κοινωνικό επίπεδο το θεωρούμε μαγκιά. Μετά βέβαια αναρωτιομαστε για αλλά που συμβαίνουν και ακολουθούν τα πρώτα που αποδεχομαστε. Γιαυτό μίλησα.Δεν ειπα οτι ειναι Άγιος. Του αρέσει το φύλλο σας.
Η Μελάνια ηταν φωτομοντέλο. Υπάρχει νήμα με φωτός που δείχνουν τα κάλλη της.
Εχω γράψει γι'αυτην οταν μια εφημερίδα χτυπούσε κατω απο την μέση. Δες τα οταν μπορέσεις.
:-*
ΥΓ δεν μου κρατήσες λιγο γάλα.
Ε οχι και παππουλις,μπουμπουκι είσαιεννοεις σαν το πετσι που καθαριζουμε το παρμπρίζ ε?
τι να κανω που πετσιασε ? παππουλης είμαι![]()
Ε οχι και παππουλις,μπουμπουκι είσαι
Χαχαχαχ
κατεβα από το ροζ συννεφακι σου μωρη σακαφιορα...κοτζαμ γαιδουρα εισαι, ακομα τετοια λες...μια κλασικη επαγγελαματικη συναλλαγή αναμεσα σε μια μουναρα και έναν ζαμπλουτο : αυτή δεχεται να τρωει πουτσο από ένα σαψαλο και να εμφανίζεται μαζι του, αλλα δεχεται και να τρωει αβερτα κερατο από αυτόν, καθως ο δοναλντ είναι γνωστος μπερμπάντης...το ανταλλαγμα για αυτά είναι ότι σκουπιζει τον κωλο της όταν χεζει με εκατοσταδολαρο...η γυναικα φαινεται αρπακτικο, οποτε μια χαρα πρεπει να περναει με αυτην την κατασταση...νταξει και αν εχει καμια κριση ηθικης μια στο τοσο, κουμπωνει κανα προζακ και όλα κομπλεεχουμε φτιάξει ένα κόσμο στον οποίο δεχόμαστε η επιδιωκουμε μια όμορφη γυναίκα να είναι μαζί με κάποιον για το πουτσο μόνο και μόνο επειδή έχει λεφτά. Αυτό αν και είναι η απόλυτη ξεφτίλα σε κοινωνικό επίπεδο το θεωρούμε μαγκιά. Μετά βέβαια αναρωτιομαστε για αλλά που συμβαίνουν και ακολουθούν τα πρώτα που αποδεχομαστε. Γιαυτό μίλησα.
εσενα τι σε απασχολουν τετοια θεματα σαμπως εισαι ομορφη ?εχουμε φτιάξει ένα κόσμο στον οποίο δεχόμαστε η επιδιωκουμε μια όμορφη γυναίκα να είναι μαζί με κάποιον για το πουτσο μόνο και μόνο επειδή έχει λεφτά. Αυτό αν και είναι η απόλυτη ξεφτίλα σε κοινωνικό επίπεδο το θεωρούμε μαγκιά. Μετά βέβαια αναρωτιομαστε για αλλά που συμβαίνουν και ακολουθούν τα πρώτα που αποδεχομαστε. Γιαυτό μίλησα.
κατεβα από το ροζ συννεφακι σου μωρη σακαφιορα...κοτζαμ γαιδουρα εισαι, ακομα τετοια λες...μια κλασικη επαγγελαματικη συναλλαγή αναμεσα σε μια μουναρα και έναν ζαμπλουτο : αυτή δεχεται να τρωει πουτσο από ένα σαψαλο και να εμφανίζεται μαζι του, αλλα δεχεται και να τρωει αβερτα κερατο από αυτόν, καθως ο δοναλντ είναι γνωστος μπερμπάντης...το ανταλλαγμα για αυτά είναι ότι σκουπιζει τον κωλο της όταν χεζει με εκατοσταδολαρο...η γυναικα φαινεται αρπακτικο, οποτε μια χαρα πρεπει να περναει με αυτην την κατασταση...νταξει και αν εχει καμια κριση ηθικης μια στο τοσο, κουμπωνει κανα προζακ και όλα κομπλε
υ.γ. : συγνωμη αν σου τα ειπα χυμα και τσουβαλάτα πρωι πρωι, αλλα επρεπε να σε επαναφέρομαι στην σκληρη μεν αληθινη δε πραγματικοτητα![]()
Κουκλίτσα είμαι και φυσικά δεν με απασχολούν γιατί δεν επιδιώκω στην ζωή μου ασχήμιες..εσενα τι σε απασχολουν τετοια θεματα σαμπως εισαι ομορφη ?![]()
ελα να σου ριξω ενα μπουτσο να της δειξουμε της μαλακισμενης οτι λες αληθειαErinal δλδ γιατί μια νεα να μην θέλει πραγματικά εναν μεγαλο?
Μονο για τ χρηματα θεωρεις!!εγω πιστευ ω λαθος τα λες...