NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Τόσο μεγάλα. Δεν θα χωρούν στο παντελόνι σας ...
φοραω 64 νουμερο
Τόσο μεγάλα. Δεν θα χωρούν στο παντελόνι σας ...
αν ησουν μουναρος, κατι θα γινοτανε...μηπως εχεις στο γραφειο σου καμια θεση να ερθω να εργαστω; μπορω να εργαστω και στο ποδι σου στο μπου ωστε να μην χανεις ωρα![]()
αν ησουν μουναρος, κατι θα γινοτανε...![]()
ΕΓΩ θα πω για τον φιλο μου τον popov να γραψει ποσο ωραια περασμε αυτες τις μερες που ηταν Ελλαδα και μαζι μου και με το τριο που καναμε.. και με τις αλλες κοπελες που συναντησε..
το ποσο πνευματικα ωριμος ειναι ερχεται σε αντιθεση με το ποσο δυναμικος ειναι στο κρεββατι και για να μας κταταφερει 3 γυναικες μαζι αντεχει. :-* :-* :-* :-*
το οτι εδω μεσα ψαχνουν την επιβεβαιωση μεσα απο τον γραπτο τους λογο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
να ζειτε το σημερα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο! σπιτια ακινητα και λεφτα μενουν πισω..
ευχομαι ολοι να εχουμε καλη υγεια πνευματικη και σωματικη. φιλακια πολλαααααα...
Είσαι θεά!Δεν είχα δεί το ποστ σου εδώ!
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις από μας τα γεροντάκια...Θα σου μείνουμε πάνω στην πράξη κορίτσι μου...
Συνάδελφοι,συγγνώμη για το ετεροχρονισμένο μηνυμα,αλλά ήθελα πολύ αυτή την παρέμβαση στην Φιλη μου.Ευχαριστώ για την κατανόηση.
ουστ να μου χαθεις κοπρόσκυλο
[size=6pt]μπηχτη για ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ[/size]![]()
γεια sas
το καλο πραμα αργει να γινειχελόου, πως πήγε η γλυπτική;
Τι αναγκαστηκε να κανει ο ανθρωπος για να ξεφορτωθει τη γυναικα του. Εγινε προεδρος των ΗΠΑ. Ενα νομο τωρα θα ψηφισει, οπως ειχε υποσχεθει προεκλογικα, για τους μεταναστες, και τον πουλο η Μελανια στη μαμα της στη Σλοβενια. Ουτε διαζυγια ουτε διατροφεςέχουν πάθει παράκρουση παγκοσμίως τελικά με τον Τραμπ!!
ωχ... βροχή!! :o :o
ποιος ταξιδεύει τώρα...![]()
Τι αναγκαστηκε να κανει ο ανθρωπος για να ξεφορτωθει τη γυναικα του. Εγινε προεδρος των ΗΠΑ. Ενα νομο τωρα θα ψηφισει, οπως ειχε υποσχεθει προεκλογικα, για τους μεταναστες, και τον πουλο η Μελανια στη μαμα της στη Σλοβενια. Ουτε διαζυγια ουτε διατροφες![]()
το καλο πραμα αργει να γινει![]()
οι προσφορες τελειωσανε?αυτο ηταν ολο?!!!Δεν βλεπω θρεντ για τζέρτζελο απόψε![]()
το σάιτ φθεινει μονο για πουτάνες μιλάνεοι προσφορες τελειωσανε?αυτο ηταν ολο?!!!