Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλημέρα γερομπαμπαλήδες! 

καλημερα σε ολα τα καλα παιδακια![]()
Καλημέρα γερομπαμπαλήδες!![]()
ο ντοπας ειναι μαλλονΣΙΓΟΥΡΑ ειναι μελος εδω μεσα
kostakis_ssο ντοπας ειναι μαλλον![]()
Καλημέρα.Λέω να μπω και εγώ στην παρέα σας.Με θέλετε?Ποια ηλικία είναι το όριο?Από ποιό μέγεθος και κάτω δέχεστε?
Να είστε όλοι καλά!!!
Καλημέρα.Λέω να μπω και εγώ στην παρέα σας.Με θέλετε?Ποια ηλικία είναι το όριο?Από ποιό μέγεθος και κάτω δέχεστε?
Να είστε όλοι καλά!!!
Λοιπον για να μπεις στην παρεα χρειαζομαστε πληρες βιογραφικο σημείωμα στα ελληνικα και στα αγγλικα
Τιτλους σπουδων θεωρημένους για την γνησιοτητα
Αντιγραφο ενημερωτικου σημειώματος συνταξεως
Φωτοτυπια ταυτοτητος η διαβατηριου
Φωτογραφια γεννητικων οργανων σε στηση διπλα σε μετρο για πιστοποιηση του μικροτσουτσουνου
Αφου υποβαλεις τα παραπανω εμπρόθεσμα θα συνελθει το κονκλαβιο των εκλεκτόρων του νηματος και εντος 3 - 4 ετων θα αποφασισουμε
Υποθέτω θα σας απαντήσει περισσότερο υπεύθυνα ο Νηματοθέτης, αν και νομίζω πως
η συμμετοχή σας σε τουλάχιστον έναν από τους δύο παγκοσμίους πολέμους, είναι το ελάχιστο.
Αν υπήρξατε Μακεδονομάχος και βάλε, ακόμα καλύτερα. Επίσης αν έχετε οκτάποντο πουλάκι (σε στύση, το πολύ) ή αν έχετε κανα "μικροθεματάκι"
είστε σε καλό δρόμο. Αν πληρώνετε εκδιδόμενες για να κοιμάστε στα ραντεβού ή να πιάνετε την πάρλα μαζί τους,
επίσης θα εκτιμηθεί δεόντως...
Αν ξέχασα κάτι άλλο σημαντικό, θα επιληφθεί ο Νηματοθέτης!![]()
Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα κριτήρια εισδοχής στο νήμα μας. Έχουν αναλυθεί επαρκώς από τα έξοχα δύο μέλη του νήματος.
Απλά να προσθέσω ότι οι γνώσεις σας περί του Τρωικού Πολέμου και η αφήγηση αυτοπρόσωπης μαρτυρίας κάποιας μάχης από τον πόλεμο αυτό αποτελούν αυτονόητο κριτήριο για την εισδοχή σας.
Καλώς ήλθατε!
Μπλιζ βρηκα νυφη, θα γινεις κουμπαρος?
Μπλιζ βρηκα νυφη, θα γινεις κουμπαρος?
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγώ τι κάνω ρε ?
Εννοείται!
Η μαμά της νύψης είναι διαθέσιμη;![]()