Δ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γερο παλι με γειωσε η δεσποινιδα μαριαννα... :'(
Αμα σου δωκω 100, τι αλλο μου δινεις εκτος απο την paysafe?![]()
τα @@ μου![]()
Ποπώφ = Ποποφούλης = Φούλης (και Φουλάρας)
Άγιος = Αγιούλα = Γιούλα (μεταξύ μας τον αποκαλώ και Λίνα, στις πολύ προσωπικές μας στιγμές)...
![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχαχα....μαλλον οι τελευταιες μερες σας ωφελησανε ειδιαιτερα κυριε Ποποφουλη μου ....ακου ποποφουλης ελεος![]()
![]()
αυτος αρχιζει το μπλα μπλα τυπε?εσυ μπορεις να τον λες παρλακια για να εισαι στο κλιμα με τις αλλες πουτανες
αυτος αρχιζει το μπλα μπλα τυπε?
ο άλλος παει και κοιμαται...ωραια πραματα σ αυτό το νημα...σαν πτερυγα από το δρομοκαιτειο... :S
o αγιος τουλάχιστον γαμαει σαν ανθρωπος?θελει εναν ακροατη για παρεα το μοναχικο χουφταλο![]()
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το νήμα παραθέτει μία ακόμη χυλίπιτα, που μόλις απήλαυσε ο κ. raopau σερβιρισμένη από τα χεράκια [ ποιανής άλλης ] της κας. Μαριάννας. Πάντως βλέπουμε ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τις 100 προηγούμενες χυλόπιτες.
Η κα. Μαριάννα κατεδέχθη και του απήντησε. Υβριστικώς μεν πλην όμως του απήντησε.
Ευχόμεθα κουράγιο στον κ. raopau. Και αυτό θα περάσει...!!!
εσυ μπορεις να τον λες παρλακια για να εισαι στο κλιμα με τις αλλες πουτανες
επεσες και συ στην παγιδα ότι είμαι και καλα μελατος..δεν το χεις παρει χαμπαρι ότι με ζηλευουν εδώ μεσα οι γεροντοπουστες?μα δε γνωριζετε οτι εμεις οι γυναικες μετα την 100στη χυλοπιτα ,..οτι χυλοπιτα σερβιιρουμε ειναι πλεον χυλοπιτα μ αυγα ...κι αυτο σημαινει μελατη χυλοπιτα για να δειξουμε το μελατα μας συναισθηματα
επεσες και συ στην παγιδα ότι είμαι και καλα μελατος..δεν το χεις παρει χαμπαρι ότι με ζηλευουν εδώ μεσα οι γεροντοπουστες?![]()
δεν ξερω...ισως επειδή τις τα ριξα στην ψυχρα και κομπλαρε το μωρο....εγω δε ξερω τι λενε τα καρντασια αλλα αυτη η Μαριαννα γτ δε σε θελει ...αφου εισαι και νοικοκυρης και ντελικανης και μαγκας περαιωτης