Σιγουρα; Σαν να σε βλεπω λιγο προβληματισμενη.Καλα ειμαι![]()
Τεσπα, τα λεμε.
Σιγουρα; Σαν να σε βλεπω λιγο προβληματισμενη.Καλα ειμαι![]()
Το πρωί ενώ έκανα πολλές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις το προβλημα δεν λύθηκε. Καθάρισα cookies με ccleaner και clean master, τίποτα. Το άφησα και πήγα για ύπνο. Το μεσημέρι πάλι τα ίδια. Ώσπου έκανα μια σάρωση με το malwarebytes. (Κοίτα αν το έχεις εγκατεστημένο και εσύ) Καμία απειλή. Και στην συνέχεια απενεργοποίησα από το malwarebytes το μπλοκάρισμα ύποπτων σελίδων. Κάποια από τις σελίδες την βλέπει μάλλον ύποπτη και μου μπλόκαρε όλο το σαιτ, τι να πω; Το πρόβλημα εδώ και μισή ώρα δείχνει να έχει λυθεί.καλημερα κοσμε
κι εγω το ιδιο προβλημα εχω...μου χει σπασει τα νευρα..εστειλα μυνημα στον Αντισθενη νομιζοντας οτι ειναι μονο δικο μου προβλημα..αλλα αφου ειναι ολωνων οκ...καποιο κακο ματι το ματιασε το σαιτ....
φερτε μου μια ξεματιαστραααα
:o :o :o :oΤώρα το συνειδητοποιήσατε, κυρία;
Το έχουμε πει και παλαιότερα.
Σας τα φόρεσε εδώ και καιρό όπως και ο κ. το πουλί τα έχει φορέσει στην προσφυγοπούλα...
Περαστικά!
Ελα πλατεία κερνάω κεμπάπ
Ελα πλατεία κερνάω κεμπάπ
Ευχαρίστως φιλε μου, να έρθω να σε πάρω;Νικ, πιάσε και για μένα τρείς γύρους απ' όλα...![]()
Ευχαρίστως φιλε μου, να έρθω να σε πάρω;
Έχω φάει τα 2,πάω για 3 οΠερίμενέ με, κρατώντας το ψητό ζεστό.... ;)
Έχω φάει τα 2,πάω για 3 ο
εφαγα σουπα με λαχανικα ακουω το τραγουδι τρανκιλα κ κλανω σαν γαιδουρι
Eυχαριστώ για την πρόσκληση αλλά έχω φάει το γιαούρτι μου.Ελα πλατεία κερνάω κεμπάπ
Το πρωί ενώ έκανα πολλές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις το προβλημα δεν λύθηκε. Καθάρισα cookies με ccleaner και clean master, τίποτα. Το άφησα και πήγα για ύπνο. Το μεσημέρι πάλι τα ίδια. Ώσπου έκανα μια σάρωση με το malwarebytes. (Κοίτα αν το έχεις εγκατεστημένο και εσύ) Καμία απειλή. Και στην συνέχεια απενεργοποίησα από το malwarebytes το μπλοκάρισμα ύποπτων σελίδων. Κάποια από τις σελίδες την βλέπει μάλλον ύποπτη και μου μπλόκαρε όλο το σαιτ, τι να πω; Το πρόβλημα εδώ και μισή ώρα δείχνει να έχει λυθεί.
ε;Ρε πας καλα;
![]()
Ερη μου ..ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι τους...
ο ενας ειναι φαντασιοπληκτος...νομιζει οτι ειναι ο μπραντ πιτ ....
ο αλλος απλα αξεστος και γεματος κακια..
ο τριτος απλα γλαφυρος γτ ενω ξεχασε απλα ο χαρος να τον παρει αντι να πηγαινει τα εγγονακια του στην παιδικη χαρα...καθεται εδω και μαλωνει με ολους...σαν 15 χρονο
τωρα οσον αφορα εμενα....πηγα κομμωτηριο χτενιστηκα...εφτιαξα κατι κοκκινες νυχαρες σκετη καυλα..πηγα σε ενα σταθερο μου σκυλογαμηθηκα..μαγειρεψαμε και μαζι και φαγαμε για μεσημερι...γυρισα θεσσαλονικη παραμαζεψα τον κολητο για καφε...στα καπακια αλλο ραντεβου με σκλαβο αυτη τη φορα..νεο πελατη φανταστικος με ολη τη σημασια της λεξης...μετα περασα κι απο το μαγαζι ενος φιλου ...παρλαραμε αρκετα..κ τωρα γυρισα σπιτι ...
εζησα δηλ μια ολοκληρη ζωη κι αυτοι εδω ακομη σαπιζουν τ αρχιδια τους στις καρεκλες για να γραφουν μαλακιες...
![]()
![]()
![]()
![]()
...καληνυχτα αγορια...και μη ξεχασετε να τον παιξετε αποψε...κανει καλο στα νευρα
:o :o :o :o
Τι ειναι αυτα που λες για μενα που ειμαι υποδειγμα ταξεως και ηθικης
Αμα ξαναδεις νυφη απο μενα γραψε μου τυπε![]()