Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Η Αφροδίτη είναι μαγκάκι, κι από τις λίγες εταίρες που μπορείς να μιλήσεις σοβαρά μαζί τους. Αν δε, στραπονάρει και τον νηματοθέτη, θα κερδίσει , εσαεί, μια θέση στην καρδιά μου...
ΥΓ. Δεν τον σφύριζες ρε Αφρο και στον Excalibur ......

ο νηματοθετης εχει αλλαξει γουστα τωρα... δε κοιμαται στα ραντεβου...ειδε τη νεκροφορφα και το φιλοσοφησε...οποτε δε θα στραποναριστει...

ο μεσιε excalibur...παλι ειναι αξιολατρευτος για 2 πραγματα ..το ενα ειναι οτι ψαρευει και το αλλο ΔΕΝ ειναι η κολονια του...ετσι το γλιτωσε κι αυτος το στραπον...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
παιδια νομιζω ειναι το ζητουμενο να μπορεις να πεις δυο κουβεντες με την πουτανα  :tooth:

Αλίμονο!!!

Όλοι πάμε με τις πουτάνες για να συζητήσουμε σχετικά με τα θεατρικά έργα του Α. Τσέχωφ!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιείται ως επίταση ειρωνείας.. :orchestra:

(Είναι καλό να γνωρίζει κάποιος γραμματική, βοηθάει στην ορθή επικοινωνία αλλιώς γίνονται παρανοήσεις :grin:)

Υ.Γ Είμαι απόλυτα σαφής ως προς τις προθέσεις μου για κάθε νικ σε κάθε χρονική στιγμή. Αν δεν γίνομαι κατανοητή και πρέπει να ανατρέξετε σε όλη μου την πορεία, δεν έχω καμία αντίρρηση αλλά μάλλον επειδή δεν γνωρίζετε καλώς τα γραμματικά και πιθανόν συντακτικά φαινόμενα να μπερδευτείτε οπότε με ρέγουλα  :2funny:)

Άτσαλη ανακυβίστηση.

Κρίμα που δεν είστε τόσο πεπαιδευμένη στις κωλοτούμπες, όσο στην ελληνική γραμματική και στο συντακτικό .  :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.285
Πόντοι
5.006
Η την κανεις παρεα για να μπορεις να παιρνεις υλικο για το σπιτι
τυπε εχεις μεινει μετεξεταστεος..ξαναδιαβασε τα σοσ και ελα ξανα το σεπτεμβρη με  τον κηδεμονα σου... :s&m_1:

υ.γ¨: ακου εκει φρεντζοουν με την μουναρα....τι είμαι ρε συ, ο κοστετσος.... :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε εχεις μεινει μετεξεταστεος..ξαναδιαβασε τα σοσ και ελα ξανα το σεπτεμβρη με  τον κηδεμονα σου... :s&m_1:

υ.γ¨: ακου εκει φρεντζοουν με την μουναρα....τι είμαι ρε συ, ο κοστετσος.... :S
εγω οταν δε μου καθονται τις πιανω φιλες  :gay: τυπε για να μπορω εστω να μπανιζω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εγω οταν δε μου καθονται τις πιανω φιλες  :gay: τυπε για να μπορω εστω να μπανιζω
τυπε καλη φαση ειναι και να τους κουβαλας τις τσαντες απο τη λαικη στο σπιτι και να τις αφηνεις να προχωρανε μπροστα για να τσεκαρεις την κωλαρα τους  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε καλη φαση ειναι και να τους κουβαλας τις τσαντες απο τη λαικη στο σπιτι και να τις αφηνεις να προχωρανε μπροστα για να τσεκαρεις την κωλαρα τους  ;)
τυπε ειμαι διαθετημενος να φτασω πολυ χαμηλα για λιγο κωλαρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
η συμμετοχη μου στο νημα και σε οποιοδηποτε αλλο νημα..υφισταται καθαρα για λογους χαβαλε...γτ τα παπουδια εδω ειναι εξω καρδια...αν υποεννοας οτι ειμαι εδω για να ψαρευω πελατες κανεις λαθος...αν το εκανα αυτο δε θα μαλιοτραβιομουνα με τοπαπι καθε μερα...θα ανοιγα ενα δικο μου θρεντ...θα ελεγα καλημερα αγορια σημερα εχω πολλες καυλιτσες....αυριο θα εβγαζα μια φωτο με κοκκινη καλτσουλα και θα ελεγα γεια σας αγορια ποιος θα μου τη σκισει κι αλλα τετοια...

εγω ειμαι διαφορετικος χαρακτηρας..βριζω κανω χαβαλε ψαρευω και οταν χτυπησει το τηλ τρεχω για δουλεια...

ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ?...το να αποφευγω μεθυσμενους ,,αλητες..παραξενους.....η ανθρωπους που δε θα μπορουσα να ειμαι εν ταξει μαζι τους νομιζω δεν ειναι κακο..ισα ισα...αλλωστε δε κρεμομαι και στο τσιγγελι να πουλιεμαι με το κιλο....εγω με πουλαω..οποτε εγω αποφασιζω...

με το παρδον δηλ και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης

Γι' αυτό αγαπάμε ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ, σωστή μαγκιόρα, ντερμπεντέρισσα!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom