blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
κοιτα να δεις πως εχει το πραμα : οι μισοι εδω μεσα (οπως εσυ) ειστε μαλθακοι μαλακοπιτουρες...οι αλλοι μισοι (οπως ο μπλιζ) ειναι γεροντοπουστες... οποτε βγρηκε και αλωνιζει η σαρανταρα...
υ.γ : αν ποτε σε πειραξει, ελα να μου το πεις να καθαρισω για παρτη σου![]()
μελατο ακτινιδιο θα σε φωναζω απο εδω και στο εξηςκοιτα να δεις πως εχει το πραμα : οι μισοι εδω μεσα (οπως εσυ) ειστε μαλθακοι μαλακοπιτουρες...οι αλλοι μισοι (οπως ο μπλιζ) ειναι γεροντοπουστες... οποτε βγρηκε και αλωνιζει η σαρανταρα...
υ.γ : αν ποτε σε πειραξει, ελα να μου το πεις να καθαρισω για παρτη σου![]()
Μα αυτη ειναι σε μια ηλικια που ουτε να την κοροιδεψεις μπορεις, να της δωσειςΜας αρέσουν τα ζόρικα θήλεα.
Δεν φοβόμαστε να μην μας δείρουν όπως κάποιοι άλλοι ... ;)
σε εχω ηδη γραμμενη στην καραπουτσακλαρα μου βρωμοπουτανομελατο ακτινιδιο θα σε φωναζω απο εδω και στο εξης![]()
Εισαι ενα παλιοθυλεο.μια χαρα ειναι η σαρανταρα . κατι τυπακια σαν τον ραο θα κοβει στα δυο σαν ωριμα πεπονια ( για να μην πω σαν μελατα ακτινιδια )![]()
πως νοιωθεις, μελατο ακτινιδιο, που ολες αυτες τι ςλεξεις μπορεις να τις πεις σε εμενα και οχι στην συμβια σοθ στο κρεβατι να βγαλεις γουστα τουλαχιστονσε εχω ηδη γραμμενη στην καραπουτσακλαρα μου βρωμοπουτανο
δεν μπορούμε να πούμε το ιδιο και για σέναασε ρε.. βαζω στοιχημα τον κωλο μου οτι αν την βλεπατε την συγκεκριμένη θα δινατε γη και υδωρ..θα εσερνε απο την μυτη και τον πιο σκληρο- πυρηνικό και καλα μη αγαπουλη
![]()
:oΕισαι ενα παλιοθυλαιο.![]()
πως φαινεται οτι σου έλειψαδεν μπορούμε να πούμε το ιδιο και για σένα![]()
εσυ που τα ξέρεις αυτα τυπε ; :SΑφήστε τα μούτρα του...
Που να μάθετε και τι συμβαίνει πιο κάτω ... αρκετά πιο κάτω ...![]()
οπως σε ενα παιδί το παιχνιδάκι τουπως φαινεται οτι σου έλειψα![]()
Κοιτα ρε πουστη μου, ηταν να στειλω τη γυναικα μου Σαββατοκυριακο στο χωριο της, σε ενα γαμο, και να μεινω και εγω ελευθερος να ξεδωσω λιγο, αλλα τωρα δεν σφαξανεΠαράθεση από: xpapad στις 04/10/10, 16:04
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
απαραίτητοοπως σε ενα παιδί το παιχνιδάκι του![]()
Έχει τα δόντια της;Κοιτα ρε πουστη μου, ηταν να στειλω τη γυναικα μου Σαββατοκυριακο στο χωριο της, σε ενα γαμο, και να μεινω και εγω ελευθερος να ξεδωσω λιγο, αλλα τωρα δεν σφαξανε![]()
![]()
και πεπερασμένου χρόνουαπαραίτητο![]()
Της εχω κανει πληρες σερβιςΈχει τα δόντια της;
παρε μας μια πιπα τοτε αφου μεγάλωσεςκαι πεπερασμένου χρόνου![]()