Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να χωρίσουν και να βρει γκόμενο η πρώην παντρεμένη και γκόμενα ο πρώην σύζυγός της.  :)
 :think: α οποτε αν ενας παντρεμενος ψαχνει να γαμησει εκτος γαμου θελει να ανανεωσει τον γαμο του και αυτα τα κολοκυθια ο γαμος μου ειναι χαλια ειναι ψεματα θανατου ... :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.769
Πόντοι
26.096
 :think: α οποτε αν ενας παντρεμενος ψαχνει να γαμησει εκτος γαμου θελει να ανανεωσει τον γαμο του και αυτα τα κολοκυθια ο γαμος μου ειναι χαλια ειναι ψεματα θανατου ... :tooth:

Αν δεν σας αρέσουν οι λύσεις, που σας προτείνουμε, τότε να στείλετε την φίλη σας σ΄ εμάς και εμείς αφού την δούμε και την εξετάσουμε και την κρίνουμε της αρεσκείας μας, θα της ανανεώσουμε την ερωτική ζωή της!  :grin:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Γιατι πριν μπορουσε ????????
Αγαπητέ,
η ιστορία άλλους τους γράφει με χρυσά γράμματα και άλλους στις μελανότερες των σελίδων της.
Δι υμάς , δυστυχώς, δεν κάνε ούτε απλή αναφορά...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.769
Πόντοι
26.096

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ενας καλος τροπος για να ανανεωσει την ερωτικη ζωη με τον συζυγο ειναι να φερει και μια φιλη της... :woldman:
με το βασιλοφρωνα σε κανενα επταρι χρονια γιατι ακομα δεν εχουμε βαρεθει θα του το κανω  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν δεν σας αρέσουν οι λύσεις, που σας προτείνουμε, τότε να στείλετε την φίλη σας σ΄ εμάς και εμείς αφού την δούμε και την εξετάσουμε και την κρίνουμε της αρεσκείας μας, θα της ανανεώσουμε την ερωτική ζωή της!  :grin:
εχει πολυ περαση φιλη και της την πεφτουν θεομουνοι . δεν εχει αναγκη αν αποφασισει θα καουν καρδουλες  :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Αγαπητέ,
η ιστορία άλλους τους γράφει με χρυσά γράμματα και άλλους στις μελανότερες των σελίδων της.
Δι υμάς , δυστυχώς, δεν κάνε ούτε απλή αναφορά...

Κοιτα φιλε μου
Εγω πλεον εχω περασει στα ορια του Θρυλου ( όχι του γαυρου φτου φτου εξω και μακρυα από μας )
Οποτε εσυ τραβα πιες κανενα τσιπουρο να πανε τα φαρμακια κατω ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.769
Πόντοι
26.096
εχει πολυ περαση φιλη και της την πεφτουν θεομουνοι . δεν εχει αναγκη αν αποφασισει θα καουν καρδουλες  :grin:

Και τι μας περάσατε εμάς εδώ μέσα; Για πιρφόρους και αγαπούληδες... Θα την στείλουμε στον κ. raopau για να δει η φίλη σας τι σημαίνει πραγματικό αρσενικό!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Κοιτα φιλε μου
Εγω πλεον εχω περασει στα ορια του Θρυλου ( όχι του γαυρου φτου φτου εξω και μακρυα από μας )
Οποτε εσυ τραβα πιες κανενα τσιπουρο να πανε τα φαρμακια κατω ...
Μάλλον περάσατε στα όρια του Θρήνου , αγαπητέ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Απόψε θα αρχίσω στα πυρηνικά όπλα 60ρη του φόρουμ ....

ευρισκόμενο εις την αλλοδαπήν ....
τραμομαλακα; ακομα το παιζει λεφτας αυτος; τραγικος μαλακοπιτουρας και σκατοψυχος. :vomit:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και τι μας περάσατε εμάς εδώ μέσα; Για πιρφόρους και αγαπούληδες... Θα την στείλουμε στον κ. raopau για να δει η φίλη σας τι σημάνει πραγματικό αρσενικό!
ασε ρε.. βαζω στοιχημα τον κωλο μου οτι αν την βλεπατε την συγκεκριμένη θα δινατε γη και υδωρ..  :grin: θα εσερνε απο την μυτη και τον πιο σκληρο- πυρηνικό και καλα μη αγαπουλη :orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.769
Πόντοι
26.096
ασε ρε.. βαζω στοιχημα τον κωλο μου οτι αν την βλεπατε την συγκεκριμένη θα δινατε γη και υδωρ..  :grin: θα εσερνε απο την μυτη και τον πιο σκληρο- πυρηνικό και καλα μη αγαπουλη :orchestra:

Ε, είμεθα ευαίσθητες ψυχές, κυρία και τα θήλεα το εκμεταλλεύονται...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Καλά μου είπε ο Μπλιζ... Έλα στο νήμα... έχει ψωμί....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom