erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
βρε δεν γαμιεσαι λεω εγω .. που για να βαλετε γκολ παιρνετε οση παραταση χρειαζεστεσας σκισαμε την σουφρα εψες
βρε δεν γαμιεσαι λεω εγω .. που για να βαλετε γκολ παιρνετε οση παραταση χρειαζεστεσας σκισαμε την σουφρα εψες
και τα μπαλακια μεσαβρε δεν γαμιεσαι λεω εγω .. που για να βαλετε γκολ παιρνετε οση παραταση χρειαζεστε
Παρακαλώ πολύ κύριε...Και υμείς εις τοιαύτας ανομίας επιδιδόμεθα, καθ εκάστην και αργία, αλλά δεν το κάνουμε και βούκινο..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Υπάρχει ένα μέλος μας που επιτέλους συνουσιάζεται.
Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε ως έχουμε ...
Παρακαλώ πολύ κύριε...Και υμείς εις τοιαύτας ανομίας επιδιδόμεθα, καθ εκάστην και αργία, αλλά δεν το κάνουμε και βούκινο..
Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες;;;;Εμείς το κάναμε βούκινο επειδή επιτέλους ένας μας τα κατάφερε να πλησιάσει θήλυ [ έστω και με πληρωμή ].
Ελπίζουμε και ευχόμεθα να συμβεί και σ΄ εμάς!
Παρακαλώ πολύ κύριε...Και υμείς εις τοιαύτας ανομίας επιδιδόμεθα, καθ εκάστην και αργία, αλλά δεν το κάνουμε και βούκινο..
Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες;;;;
καλα με το μαλακο εσυ μην μας παθεις και καμια ζημια ..
Τα φαρμακα για τη πιεση παιρνεις πρωι μεσημερι βραδυ ...
Ακου λεει κάθε μερα
Πες μας τωρα ότι το εχεις και 35 ποντους να δεσει το γλυκο
Εις το παρόν νήμα όλοι κλαίνε ...
Γιατί;;;; Τόσο δεν είναι το κανονικό;;;;;;
Δηλαδή τζάμπα οι φίλοι μου με αποκαλούν megalicious !!!!!!!!
και με μαυρο δακρυ μαλιστα ..αστον αυτόν να λεει προεδρε
τα εχει μπερδεψει τα φαρμακα
Αγαπητέ κ. excalibur μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;;;;και με μαυρο δακρυ μαλιστα ..αστον αυτόν να λεει προεδρε
τα εχει μπερδεψει τα φαρμακα
Αγαπητέ κ. excalibur μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;;;;
Τι χρώμα έχει το εσωτερικό του Βιάγκρα ;παρακαλω ελευθερα κυριε αιδιο τετοιε μας ..
Τι χρώμα έχει το εσωτερικό του Βιάγκρα ;