κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
έχει ακόμη τουρίστες?Βρετανικος ημιξανθος κωλος φωτογραφημενος απο τον Κωλο-γερο σημερα.
Γερμανοι και Βρετανοι εχουν 15ημερες διακοπες αυτες τις ημερες.(Τα σχολεια).έχει ακόμη τουρίστες?
καπου ακουσα οτι η σαρανταρα ηταν ολο το βραδυ πανω στο τριτο ποδι και ειναι κουρασμενη τωρα... :-
Dopaθα σε σκισει
Δεν μασσαει ο Παπι ;)θα σε σκισει
αντε γαμησου ρε τσατσεθα σε σκισει
τυπε η καυτή σαραντάρα ειναι σαν ντελίβερι 24ωρο πεινας στις 3 το πρωί ; Σηκώνεις το τηλέφωνο και την φωνάζεις να διώξεις την λιγούρακαπου ακουσα οτι η σαρανταρα ηταν ολο το βραδυ πανω στο τριτο ποδι και ειναι κουρασμενη τωρα... :-
σημερα μια με παιδακι σε καροτσακι καυλαντιζε με εναν στο παρκο που ετρεχε και φοραγε ντιντιδικο αθλητικο κολαν ενω εγω καθομουν στο παγκακι και ετρωγα τσιπσ και λερωνομουν με τα τριματα και μετα πηγα σπιτι και τον εκανα κουδουνι με την μιλφαρα.
Γνωμη σας.
τσακιρης με φουλ αλατιτα τσιπς ήταν με γεύση μπέικο?
τσακιρης με φουλ αλατι
μπα δυσκολα, ο αλλος ηταν απο αυτους που ολη τη βδομαδα βγαζουν εκατομοιρια και την κυριακη πανε για ενα χαλαρο τρεξιμο 10 χλμ για να βγαλουν την πιεσημε σκέτο αλάτι που πας??
αν ήταν με μπέικο ή πάπρικα μπορεί και να είχες μια πιθανότητα..
μετα επαιξε κεδικογλου.απ οτι καταλαβα τον εκανε σονικο τον αλουμινακαπου ακουσα οτι η σαρανταρα ηταν ολο το βραδυ πανω στο τριτο ποδι και ειναι κουρασμενη τωρα... :-
μπα δυσκολα, ο αλλος ηταν απο αυτους που ολη τη βδομαδα βγαζουν εκατομοιρια και την κυριακη πανε για ενα χαλαρο τρεξιμο 10 χλμ για να βγαλουν την πιεση
ενω εγω περιμενω μεχρι να με πιασει κοψιμο για να μην περπατησω μεχρι την τουαλετα. δεν ειχα καμια ελπιδα. ευτυχως ομως που εχω φωτογραφικη μνημη
τυπε εχω ακούσει οι αλουμιναδες και οι δικηγόροι αντέχουν το ξύλομετα επαιξε κεδικογλου.απ οτι καταλαβα τον εκανε σονικο τον αλουμινα
ρε τον φουκαρα τον αλουμινα... :Sμετα επαιξε κεδικογλου.απ οτι καταλαβα τον εκανε σονικο τον αλουμινα
του βγηκε η μπεκρα απ τη μυτη :Sρε τον φουκαρα τον αλουμινα... :S
Eτσι ειναι. Αμα δεν εισαι αντρας με αρχιδια, ντερμπεντερης, λιμανισιος, να ριχνεις και καμμια αναποδη....ρε τον φουκαρα τον αλουμινα... :S