Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
PAY-Only-Fools-and-Horses-funeral.jpg

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
:pipa3:
Αφροδιτη..εχω περισευμα έναν ηλεκτικο εργατη αγκυρας ,,να στον δωσω να μη κουράζεσαι στο πανω κατω χαχαχαχ

Στειλτον να δω μετα απο ποσες φορες βαλε βγαλε θα λεει ΜΑλΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑ...για να δουμε...

Η Ερη που ειναι σημερα βρε παιδια...αισθητη η απουσια της

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
:pipa3:
Στειλτον να δω μετα απο ποσες φορες βαλε βγαλε θα λεει ΜΑλΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑ...για να δουμε...

Η Ερη που ειναι σημερα βρε παιδια...αισθητη η απουσια της

Εργάζεται πυρετωδώς εις το τοπικό τέμενος της δικαιοσύνης και θα αργήσει να επιστρέψει ...  :grin:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί του στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Το μέσο μέλος του μπου έχει εμπειρία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, έχει αιτιολογημένη άποψη για όλα και δεν διανοείται ότι είναι δυνατόν κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματά τους και τις ικανότητές τους.  Αυτούς που δέχονται την διαφορετικότητα στην άποψη, γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα και που ... τους έχει τύχει να πάνε με εργαζόμενη και αυτή να κοιτά το ταβάνι ...
Απευθύνεται σ΄ αυτούς που δεν σαρώνουν γυναίκες στο πέρασμά τους. Σ΄ αυτούς που ξέρουν ότι τα σφάλματα και η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή.
Σ΄ αυτούς που με χιούμορ και αυτοσαρκασμό προσπερνούν τις καταστάσεις, χωρίς εμμονές και κολλήματα.
Θα μας παίξετε;
Κατόπιν προσκλήσεως του ανυπέρβλητου συναγωνιστού κ. Blizardeye, και συμφωνών απολύτως με όσα αυτός ανέγραψε στο 1ο μήνυμα του νήματος αυτού, από σήμερα δηλώνω ότι συμμετέχω κι εγώ στο εν λόγω νήμα, και θα προσπαθήσω , με τις ελάχιστες δυνάμεις μου, να συμβάλλω στην ευδοκίμηση των σκοπών του. Κύριοι , τάσσομαι παρά τω πλευρώ σας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κατόπιν προσκλήσεως του ανυπέρβλητου συναγωνιστού κ. Blizardeye, και συμφωνών απολύτως με όσα αυτός ανέγραψε στο 1ο μήνυμα του νήματος αυτού, από σήμερα δηλώνω ότι συμμετέχω κι εγώ στο εν λόγω νήμα, και θα προσπαθήσω , με τις ελάχιστες δυνάμεις μου, να συμβάλλω στην ευδοκίμηση των σκοπών του. Κύριοι , τάσσομαι παρά τω πλευρώ σας.

256597926.jpg

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
κιαλλος σκατογερος! στο νημα!  :vomit:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Έχουμε και γυναίκες, αναιδέστατο μειράκιο!
http://[URL unfurl="true"]www.vwscoconino.org/wp-content/uploads/2015/06/young-and-beautiful.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

το βλεπω!  :vomit: :vomit: :vomit:

ειδα τελευταια και μια "θεια" καυτη γρια σαρανταρα! καμμια ξαδερφη σου ειναι? απο το αλλο σοι?!!  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Η νεότερη ξαδέλφη μου είναι 69 ετών!  :booty:

καλα να παθεις! καμμια ανηψια ομως απ οτο αλλο σοι δε με γνωριζεις ναριξω κανενα μπαλακι κουτρα! φραγκα δε δινεις ! ε κανε κατι για τον ανηψιο σου σκατοπραμα!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Και μιας και βρεθήκαμε όλοι μαζί, μια ερώτηση προς την παρέα, και κάθε απάντηση/παραίνεση/συμβουλή καλοδεχούμενη, μιας κι όλοι εδώ μέσα τον ίδιο νταλκά μοιραζόμαστε. Τον τελευταίο μήνα συναναστρέφομαι με μια κοπέλα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος, πάντως σίγουρα ενθουσιασμένος μαζί της. Ερώτηση: Συνεχίζω το σπορ, με κίνδυνο (έστω και τυχαία) να γίνω αντιληπτός και να με παρατήσει, ή σταματώ , με κίνδυνο να την βαρεθώ στο τετράμηνο και να την παρατήσω;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καλα να παθεις! καμμια ανηψια ομως απ οτο αλλο σοι δε με γνωριζεις ναριξω κανενα μπαλακι κουτρα! φραγκα δε δινεις ! ε κανε κατι για τον ανηψιο σου σκατοπραμα!!

Έχετε την απεριόριστη αγάπη μου. Δεν είναι αρκετή;
Τις ανεψιές από το άλλο σόϊ θα τις δώσουμε σε άντρες νοικοκύρηδες και εργατικούς...  :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom