eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Όλα γουδ η να βάλω τις φωνές ?
Αν έχεις δυνατή φωνή, ξεκίνα...
Καλημέρα σε όλους!
Όλα γουδ η να βάλω τις φωνές ?
θα αυτοπυρποληθω προς ένδειξη διαμαρτυρίας. Θα έπρεπε να ξυπναμε οπότε θέλουμε θα εισήγηθω στον κύριο παρασκευοπουλοε θα αλλαξει η ωρα και θα φευγουμε ξημέρωμα παλι, μην ανησυχεις
παντως είναι σπαστικο να ξεκινάς για τη δουλεια και να είναι νυχτα
ειχε και φεγγαρι καργα όταν βγηκα![]()
καλημέρα κουμπαρουλι μου. Βάζω φωνές και όποιον πάρει ο χαροςΑν έχεις δυνατή φωνή, ξεκίνα...
Καλημέρα σε όλους!
καλημέρα κουμπαρουλι μου. Βάζω φωνές και όποιον πάρει ο χαρος
καλημέρα κουμπαρουλι μου. Βάζω φωνές και όποιον πάρει ο χαρος
Καλημέρα Έρι μου,Καλημέρα νικ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου το πρωί με αυτή τη κωλο υγρασία της Θεσσαλονίκης γαμω τον χειμώνα μου γαμω. Παπλωματσκι μου γλυκό![]()
Εικοτολογώ ότι η κα. Έριναλ αυτή την στιγμή ιππεύει την μηχανή της και η όλη γκρίνια της έχει σχέση με το κρύο και την βροχή, που υφίσταται ως μηχανόβια και όχι για κάποιο άλλο λόγο.![]()
Καλημέρα νικ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου το πρωί με αυτή τη κωλο υγρασία της Θεσσαλονίκης γαμω τον χειμώνα μου γαμω. Παπλωματσκι μου γλυκό![]()
κανεις αυλη στην αυλη σου αντι να κοιτας το καβλι σου?
σημαίνει παπλωματακιον χαχαχχαΤστο τακόι Папломачки?![]()
![]()
παλιοαθηναιοιΚαλημέρα Έρι μου,
όταν τα 'λεγα εγώ, έλεγες ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο κλίμα από τη Θεσσαλονίκη. Ρευματισμούς έχω αποκτήσει!
ηρθε και η ιδανικη γυναικα που την ψαχναμεσημαίνει παπλωματακιον χαχαχχα
με πανε και με φερνουνε με αυτοκουνητα τελευταιως γιατι γκρινιαζωΕικοτολογώ ότι η κα. Έριναλ αυτή την στιγμή ιππεύει την μηχανή της και η όλη γκρίνια της έχει σχέση με το κρύο και την βροχή, που υφίσταται ως μηχανόβια και όχι για κάποιο άλλο λόγο.![]()
με ζητησατε;ηρθε και η ιδανικη γυναικα που την ψαχναμε![]()
![]()