Επισκέπτης
εισαι χοντρουλης κι εσυ;εκει τ τριμαρω με τη μηχανή ρε, δεν θελω να είναι γουλι![]()
εισαι χοντρουλης κι εσυ;εκει τ τριμαρω με τη μηχανή ρε, δεν θελω να είναι γουλι![]()
εισαι χοντρουλης κι εσυ;![]()
κομμενος εισαι τελευταια :S162 κιλα δε με λες και χοντρο :-
αν εισαι κατω απο 2.35, πρεπει να χασεις λιγο162 κιλα δε με λες και χοντρο :-
Στην λίστα υπάρχουν μαλακες που δεν εχει εκτιμηθεί η ικανότητά τους :S
οντως...
Πχ Blizardeye
Αλλα απ την αλλη, οι μονοι που τον ξερουν ειναι αυτοι που γραφουν στο θρεντ του.
Εξω απ αυτο δεν ποσταρει, φοβαται μην παθει κανα κακο![]()
![]()
![]()
επαφιεται στη συνειδηση του καθενος ρε γερο...Τι θα γινει; θα μου πειτε γιατι ψηφιζουμε; Για τον καλυτερο η για τον χειροτερο μαλακα;
καλημερα παιδακια.
Υπεκφευγεις, γιατι δεν μπορεις να μου απαντησεις :Sεπαφιεται στη συνειδηση του καθενος ρε γερο...![]()
![]()
μηπως θες να σε παμε και μεχρι το παραβαν?? :S
εγω παντα τις μοιραζω τις φηφους μου...ριχνω μια στον μαλακα της καρδιας μου και μια στον μαλακα των αρχιδιων μουΥπεκφευγεις, γιατι δεν μπορεις να μου απαντησεις :S
εγω παντα τις μοιραζω τις φηφους μου...ριχνω μια στον μαλακα της καρδιας μου και μια στον μαλακα των αρχιδιων μου
σιγα μην ριξω 10 ψηφους ρε πουστη ανδρα..εγω ειμαι συνειδητοποιημενος ψηφοφορος...τις ριχνω καρφι τις φηφους μου...Τις αλλες 10 ψηφους που τις ριχνετε;
σιγα μην ριξω 10 ψηφους ρε πουστη ανδρα..εγω ειμαι συνειδητοποιημενος ψηφοφορος...τις ριχνω καρφι τις φηφους μου...
σ εψαχνε ο λακης τυπεόποιος θέλει την ψήφο μου να μου πει...![]()
![]()
Ο κ. Λακης το πηρε πολυ βαρια που τον εβαλαν στη λιστα ...