brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
φυλακες μοναστηρια τρελαδικα αδικα γεμισαν αδικα?ποποφ ... να βαλω ενα ρομανδικο τραγουδι;
φυλακες μοναστηρια τρελαδικα αδικα γεμισαν αδικα?ποποφ ... να βαλω ενα ρομανδικο τραγουδι;
ποποφ ... να βαλω ενα ρομανδικο τραγουδι;
:o βραμπ θελω να μου εξηγησεις τι ειναι αυτο που σε ωθεί σε μια εξυπναδιστική λεκτική "επιθεση" σε εμενα. 1. είναι η προσπαθεια σου να ξεχωρίσεις στο συνολο 2. με μισεις 3. το στυλ μου σου θυμιζει καποια που αντιπαθεις και παιρνει και εμενα η μπαλα; 4. ειναι ενας τροπος συμπεριφορας σε γυναικες 5 δεν μπορεις να δεχτεις τη χυλοπιτα λογω εγωισμου 6 με λατρευεις 7 κατι αλλο;φυλακες μοναστηρια τρελαδικα αδικα γεμισαν αδικα?
το 5:o βραμπ θελω να μου εξηγησεις τι ειναι αυτο που σε ωθεί σε μια εξυπναδιστική λεκτική "επιθεση" σε εμενα. 1. είναι η προσπαθεια σου να ξεχωρίσεις στο συνολο 2. με μισεις 3. το στυλ μου σου θυμιζει καποια που αντιπαθεις και παιρνει και εμενα η μπαλα; 4. ειναι ενας τροπος συμπεριφορας σε γυναικες 5 δεν μπορεις να δεχτεις τη χυλοπιτα λογω εγωισμου 6 με λατρευεις 7 κατι αλλο;
ποπατσκαγια χατσού ι αντνά ζα αβιτσκι ι καρόβκι...
για μάλτσικ...
μαλτσνικ ιντι σιουντα..για χατσού ι αντνά ζα αβιτσκι ι καρόβκι...
για μάλτσικ...
δηλαδη ; του διδω σεξ για να μου την πεφτει;υπαρχει μελος εδω που την πεφτει στην ερη με ανταλλαγμα το σεξ?
http://[URL unfurl="true"]www.thankyoufather.com/wp-content/plugins/RSSPoster_PRO/cache/5ccfe_bda5f1a0-4846-0133-8eeb-0e17bac22e39.gif[/img[/URL]]
[/quote]θελεις να σου δωσω σεξ και να μου την πεσεις ; ;D
αν ειναι να μην μου δωσεις στην πεφτω και γωθελεις να σου δωσω σεξ και να μου την πεσεις ;
θελεις να σου δωσω σεξ και να μου την πεσεις ;
ανταλλάσσω παλαιά υποδήματα γραμμένα με σίδερο ατμούαν ειναι να μην μου δωσεις στην πεφτω και γω
τι με περασες εμενα καμια τσουλα;αν περιλαμβάνει και άφθονο, χορταστικό πρωκτικό, βεβαίως και μετά θα σου την πέσω...
ανταλλασω αρχιδια τριχωτα γραμμενα με αερα αυτοπεποιθησηςανταλλάσσω παλαιά υποδήματα γραμμένα με σίδερο ατμού