blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.633
- Πόντοι
- 26.096
ναι αν θυμαμαι καλα
βεβαια τοτε ηταν ο ραοπαο στα ντουζενια του, που να φτουρήσουμε
Σωστά! Νομίζω ότι ο κ. raopau είχε ανταποκριθεί στην πρόκληση ...
ναι αν θυμαμαι καλα
μπορω να παω μεχρι το Περιστέρι .............. κανει?
α στο Pitsouni city να παμε why not ...να παμε και μια βολτα στο Μπουρναζι εχει πολύ καλο κοσμο εκει
Ας έρθει. Θα φύγει και αυτός, όπως ήρθε! ;)
περασμένα μεγαλεια....παει γερασα και γω τυπε... :'(ναι αν θυμαμαι καλα
περασμένα μεγαλεια....παει γερασα και γω τυπε... :'(
περασμένα μεγαλεια....παει γερασα και γω τυπε... :'(
να παλαιοτερα οσο μιλούσαμε εδώ θα εριχνα και μια πηχτη, ετσι για το καλο.... :'(Καλησπέρα, κ. συνάδελφε!
Εγω για αυτό το εργαλειο μιλαγα ..τωρα τι καταλάβατε εσεις ενας θεος ξερει
να παλαιοτερα οσο μιλούσαμε εδώ θα εριχνα και μια πηχτη, ετσι για το καλο.... :'(
μπαρμπα από τοτε που ελαττωσα την μαλακια δεν μου εχει ξαναπεσει ποτε εν ωρα καθήκοντος...αλλα τι να το κανεις, αν εχεις λιγοστεψει το μανουαλ...σαν την παλαμη σου δεν σαγαπαει κανεις...Υπάρχει και το 'μικροθεματάκι' ... Λίγο το ένα, λίγο το άλλο ...
Αχαχα θεος..η επομενη αγορα μου θα ειαι ενα καλαμι pen ..με οριζοντιο τυμπανο...
μπαρμπα από τοτε που ελαττωσα την μαλακια δεν μου εχει ξαναπεσει ποτε εν ωρα καθήκοντος...αλλα τι να το κανεις, αν εχεις λιγοστεψει το μανουαλ...σαν την παλαμη σου δεν σαγαπαει κανεις...
Ισως χασεις σε ποσοτητα αλλα μπορει να γινει πιο ποιοτικη η σχεση σαςμπαρμπα από τοτε που ελαττωσα την μαλακια δεν μου εχει ξαναπεσει ποτε εν ωρα καθήκοντος...αλλα τι να το κανεις, αν εχεις λιγοστεψει το μανουαλ...σαν την παλαμη σου δεν σαγαπαει κανεις...
Ισως χασεις σε ποσοτητα αλλα μπορει να γινει πιο ποιοτικη η σχεση σας
όχι ρε τι λες????χτυπα ξυλο...Σας σούταρε η γκόμενα; Της έβαλε λόγια η πεθερά;
Πείτε τα σ΄ εμάς. Μία οικογένεια είμεθα ...
όχι ρε τι λες????χτυπα ξυλο...
αλλα τα ξενα χερια είναι μαχαιρια, το λεει και το τραγουδι
ρε αμα τον σουτερνε η γκομενα σιγα μην εκανε κρατει στη μαλακια,λαστιχο θα τον ειχε κανει
μπα..οσο τα αφηνεις, σε αφηνει τυπε...Ισως χασεις σε ποσοτητα αλλα μπορει να γινει πιο ποιοτικη η σχεση σας
ποτε θα σε δωΚαλά είμαι!
Εσείς;