Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Άρρεν είμαι,αν και εδώ μέσα πολλοί λένε άρρεν και θυληπρεπιζουν!!!οσο για τους πόντους μου τους θαυμάζω και εγω και η γυναίκα-γκόμενα κτλ και πιάνουν και τόπο και τα 18 εκατοστά μου!

τωρα από καθαρη περιεργεια ..από πανω τους μετρας τους 18 ποντους η από κατω για μαθουμε και μεις οι μικροτσουτσουνοι πως πρεπει να μετραμε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.467
Πόντοι
26.096
τωρα από καθαρη περιεργεια ..από πανω τους μετρας τους 18 ποντους η από κατω για μαθουμε και μεις οι μικροτσουτσουνοι πως πρεπει να μετραμε

Από τον οισοφάγο!  ;)

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ξεκινάς από κάτω, πας πάνω και ξαναγυρίζεις κάτω ...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Φυσικά η παραπάνω κυρία ο κ. blackdove ούτε που κατάλαβε ποιος έκανε το ποστ για τις ίντσες.
Θα ήταν δακρυσμένα τα μάτια της του από το 18ποντο ...

Κάποιος μίλησε για παρτούζες και τσίγκινα εσώρουχα κάποια είπε για γλυφομούνι κτλ εκτός και αν στο μουνί της γκόμενας χώνεις τρομπέτα εσύ μιας και το μικρο σε ίντσες πέος σου δε φτάνει τώρα για το τι είμαι και τι είσαι και τι είναι δε θα κάτσω να ασχοληθώ εξωγήινο πλάσμα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.467
Πόντοι
26.096
Κάποιος μίλησε για παρτούζες και τσίγκινα εσώρουχα κάποια είπε για γλυφομούνι κτλ εκτός και αν στο μουνί της γκόμενας χώνεις τρομπέτα εσύ μιας και το μικρο σε ίντσες πέος σου δε φτάνει τώρα για το τι είμαι και τι είσαι και τι είναι δε θα κάτσω να ασχοληθώ εξωγήινο πλάσμα!

Επιστρέψτε λοιπόν στον πλανήτη γη και στο υπόγειο ψάρεμά σας  ;) και μείνετε μακριά από το δικό μας νήμα.
Καίει εδώ μέσα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
παλι μεγαλοπουτσηδες στο νημα?

αρα να φυγω όπως ηρθα  :tooth:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

έχετε θεματάκι με τους πόντους? απο τη βαση εβαλα το μέτρο και το μέτρησα ρε τύπε!μηπως θέλετε και φωτό??  :2funny: :2funny:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

κατ αρχην για ιντσες και για το ΑΝΕΚΔΟΤΟ με τις παρτουζες και τα τσίγκινα μιλησα εγω και όχι ο Bliz
εγω δεν σε εθιξα ..πλακιτσα κανουμε φιλε ..μην τρελαίνεσαι χαλαρωσε

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
κατ αρχην για ιντσες και για το ΑΝΕΚΔΟΤΟ με τις παρτουζες και τα τσίγκινα μιλησα εγω και όχι ο Bliz
εγω δεν σε εθιξα ..πλακιτσα κανουμε φιλε ..μην τρελαίνεσαι χαλαρωσε

Πλακίτσα κάνουμε άλλος μίλησε για άρρεν και γυναικες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.467
Πόντοι
26.096
Που είχαμε μείνει;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.467
Πόντοι
26.096
Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) προκάλεσε η ενδεχόμενη αύξηση του ορίου ηλικίας αποχώρησης των δικαστικών λειτουργών. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει πως «οποιαδήποτε σκέψη για μεταβολή του ανώτατου συνταγματικού ορίου με τυπικό νόμο προκαλεί τρόμο» και πως «υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα πλήξουν βαρύτατα τη συνταγματική τάξη και το κράτος δικαίου».

«Και όλοι οι δικαστές να το ζητούσαν, δεν επιτρέπεται τέτοια κατάλυση του Συντάγματος», είπε στον ΒΗΜΑ 99,5 FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης, Χαράλαμπος Σεβαστίδης.

«Δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης, παρά μόνο στα πλαίσια Συνταγματικής Αναθεώρησης, αν θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης. Επομένως οποιαδήποτε συζήτηση, με απλό νόμο, να τροποποιηθούν τα όρια συνταξιοδότησης, είναι ανεπίτρεπτη. Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε κράτος δικαίου και σεβόμαστε το Σύνταγμα και όλοι οι Δικαστές να το απαιτούν γιατί θεωρούν ότι είναι υπέρ τους, ότι είναι κάποιο προνόμιο να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης, δεν επιτρέπεται. Δεν μπορούμε ανάλογα με τις συγκυρίες, σήμερα να θεωρούμε ότι μπορούμε να καταπατήσουμε κάποιες διατάξεις του Συντάγματος, δεν γίνεται αυτό. Είναι απαγορευτικό. Και η διάταξη και η οποιαδήποτε συζητηση» ανέφερε ο κ. Σεβαστίδης.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) προκάλεσε η ενδεχόμενη αύξηση του ορίου ηλικίας αποχώρησης των δικαστικών λειτουργών. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει πως «οποιαδήποτε σκέψη για μεταβολή του ανώτατου συνταγματικού ορίου με τυπικό νόμο προκαλεί τρόμο» και πως «υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα πλήξουν βαρύτατα τη συνταγματική τάξη και το κράτος δικαίου».

«Και όλοι οι δικαστές να το ζητούσαν, δεν επιτρέπεται τέτοια κατάλυση του Συντάγματος», είπε στον ΒΗΜΑ 99,5 FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης, Χαράλαμπος Σεβαστίδης.

«Δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης, παρά μόνο στα πλαίσια Συνταγματικής Αναθεώρησης, αν θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης. Επομένως οποιαδήποτε συζήτηση, με απλό νόμο, να τροποποιηθούν τα όρια συνταξιοδότησης, είναι ανεπίτρεπτη. Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε κράτος δικαίου και σεβόμαστε το Σύνταγμα και όλοι οι Δικαστές να το απαιτούν γιατί θεωρούν ότι είναι υπέρ τους, ότι είναι κάποιο προνόμιο να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης, δεν επιτρέπεται. Δεν μπορούμε ανάλογα με τις συγκυρίες, σήμερα να θεωρούμε ότι μπορούμε να καταπατήσουμε κάποιες διατάξεις του Συντάγματος, δεν γίνεται αυτό. Είναι απαγορευτικό. Και η διάταξη και η οποιαδήποτε συζητηση» ανέφερε ο κ. Σεβαστίδης.
αντε με τους μαλακες.. συγχίζομαι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σ’ ένα μικρό χωριό του Μαρόκου ένας άνθρωπος κοιτούσε το μοναδικό πηγάδι σ’ όλη την περιοχή. Ένας πιτσιρίκος τον πλησίασε:
Τί έχει εκεί μέσα; Ήθελε να μάθει.
Το Θεό.
Ο Θεός είναι κρυμμένος μέσα σ’ αυτό το πηγάδι;
Μάλιστα.
Για να δω, είπε ο πιτσιρίκος επιφυλακτικός.
Ο γέρος τον πήρε στην αγκαλιά του και τον βοήθησε να σκύψει στο στόμιο του πηγαδιού. Το παιδάκι είδε τότε το δικό του πρόσωπο.
Μα εγώ είμαι αυτός, φώναξε.
Ακριβώς είπε ο άνθρωπος ακουμπώντας ξανά προσεκτικά το παιδί κάτω. Τώρα ξέρεις που κρύβεται ο Θεός.

Like the flowing River
Paolo Coelho

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.467
Πόντοι
26.096
στα κερασματα απο όσους θέλουν πιστοποιηση γαμια χαχαχαχαχαχαχαχα αφου έτσι λεει το αρθρο  :gay:

Και είδα ότι είχατε προσφορές!
Βέβαια είδατε ότι ουδείς εκ των μελών του νήματος προσφέρθηκε αφού εμείς έχουμε αυτογνωσία και όσα κεράσματα και αν κάνουμε, πιστοποίηση δεν παίρνουμε.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom