Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Και ως ταξιδευτες που ειμαστε
Πως με καταλαβαίνεις ???
δεν του φτανουν τα αιματα απο τις εξαγωγεςλακη παλι αιματα ρε ?
δεν του φτανουν τα αιματα απο τις εξαγωγες
ΣΚ έχει μόνο εισαγωγές ........
Κοίτα, επειδή συζητούσαμε για κώλους λίγο πριν, διευκρίνησε τι εννοείς με το "εισαγωγές"
για να μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις...
απαγωγες, ελεγε ενας φιλος
Tωρα φταιω εγω, που εχω κλεισει αυτο το ξενοδοχειο για τελος Νοεμβρη στη Μαδριτη "Hotel Sterling" Calle de San Bernardo, 29, 28015 Madrid, Ισπανία και ακριβως διπλα στο Νο 27, ειναι αυτο το θεραπευτηριο για γεροντολογικες ανιατες ασθενειες;Εύγε Κωλό-γερος, είσαι κι εσύ ένας σύγχρονος Μάρκο Κώλο...., έεε Πόλο ήθελα να πώ!
Έλεγε ; Τώρα ;
Απαγωγή είναι βαρύ ...............
Έχουμε μεγάλο πρόβλημα πάντως.
Μόνο μία βίζιτα πάνω από 1,80 υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αττική .........
τι να φάω κυριακή απόγευμα ;
πάλι την ίδια ;
Tωρα φταιω εγω, που εχω κλεισει αυτο το ξενοδοχειο για τελος Νοεμβρη στη Μαδριτη "Hotel Sterling" Calle de San Bernardo, 29, 28015 Madrid, Ισπανία και ακριβως διπλα στο Νο 27, ειναι αυτο το θεραπευτηριο για γεροντολογικες ανιατες ασθενειες;
Δυστυχως, Ιβηρικη παω με τη βαλιτσα (γυναικα) μου,και για δουλεια. Ειμαι συνηθως ελευθερος 8-11 το πρωι ;)Σε βλέπω "υπερωρία" τα βράδια !!
εγω τα γκομενετα συνηθως τα αποκαλω "τρυπες", αλλα εφαγα πεσιμο εδώ μεσα από τους γεροντοπουστες... :-Σε ένα φόρουμ για ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ & ΠΟΥΤΑΝΕΣ, αυτοί που γράφουν
και έχουν πρόβλημα να γράψουν τη ΛΕΞΗ ΜΟΥΝΙ (και γράφουν ... νινί , τα νινιά )
δεν σας φαίνονται λίγο κότες και αδελφάρες ;
Εμένα όχι λίγο ... πολύ ...
Σε ένα φόρουμ για ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ & ΠΟΥΤΑΝΕΣ, αυτοί που γράφουν
και έχουν πρόβλημα να γράψουν τη ΛΕΞΗ ΜΟΥΝΙ (και γράφουν ... νινί , τα νινιά )
δεν σας φαίνονται λίγο κότες και αδελφάρες ;
Εμένα όχι λίγο ... πολύ ...
Ρε τυπε, δεν εχουμε προβλημα, ουτε με τα μουνια, ουτε με τις τρυπες. Προβλημα εχουμε με τα καβλια μας, που δεν υπαρχουν τρυπες να βουλωσουμε. (Η μουνια για να γαμησουμε)εγω τα γκομενετα συνηθως τα αποκαλω "τρυπες", αλλα εφαγα πεσιμο εδώ μεσα από τους γεροντοπουστες... :-
Ωραιοι τροποι. Συγχαρητηρια :Sεγω τα γκομενετα συνηθως τα αποκαλω "τρυπες", αλλα εφαγα πεσιμο εδώ μεσα από τους γεροντοπουστες... :-
τυπε δεν εννοω εσενα...εσυ απλα εισαι γεροντοασχημος...Ωραιοι τροποι. Συγχαρητηρια :S
Κι αν ειμαι γερος και ασχημοςτυπε δεν εννοω εσενα...εσυ απλα εισαι γεροντοασχημος...
Κι αν ξυπόλητη χορεύω, με σημαία μου μια φούσταΚι αν ειμαι γερος και ασχημος
κι ασπρισαν τα μαλλια μου
με γλωσσα και με δακτυλα
θα κανω τη δουλεια μου
Κωλο-γερος 2016