erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ελα ντοπα μου
ελα ντοπα μου
ποιος σου ειπε ότι τις εκμεταλλευομουν μωρη καμπια???δηλαδή αν ριχναμε και κανα πουτσο, τις κακοπεφτε δηλαδή??? το ότι με βοηθουσαν είναι άλλο θεμα και το κανανε με την καλη τους την καρδια, όχι σαν εσενα που εισαι σκατοψυχη....Το κακό το έκανες εσυ που και δεν διάβαζες και εκμεταλευόσουν πουλώντας έρωτες τα μπαζα της σχολής σου. Οι κοπελες που βοηθούσαν εσένα δεν ηταν κακές ηλίθιες ήτο η στερημένες
![]()
τι να πω εγω ρε φιλε.τομα εγω εγινα επιστημουνας γτ δε γαμαγα στη σχολη
γνωμη σου
εδινα το γραπτο μπας και μου κατσει καμια αλλα τιποτατι να πω εγω ρε φιλε.
εχθες ηρθα απ το χωριο,να δω τον βουλευτη,και αυριο πισω![]()
ελα ντοπα μου![]()
Σκατόψυχη εγω ρε χλιμιτζουρα ; διαβασες ποτε ενα μάθημα ρε αυγοταραχο; Η όλα τα πέρασες με τεχνική υποβοήθηση ;ποιος σου ειπε ότι τις εκμεταλλευομουν μωρη καμπια???δηλαδή αν ριχναμε και κανα πουτσο, τις κακοπεφτε δηλαδή??? το ότι με βοηθουσαν είναι άλλο θεμα και το κανανε με την καλη τους την καρδια, όχι σαν εσενα που εισαι σκατοψυχη....
Όποτε με καλέσεις επίσημα. Πρέπει να μάθω αγγλικά;pote tha ertheis na meinoyme mazi?
εννοείται και διαβασα μωρη πετουγια....αφου μετα τα περνουσαν οι δικες μου και ημενα μονος..επρεπε να διαβασω.... :-Σκατόψυχη εγω ρε χλιμιτζουρα ; διαβασες ποτε ενα μάθημα ρε αυγοταραχο; Η όλα τα πέρασες με τεχνική υποβοήθηση ;
:- κακόμοιρο παιδίεννοείται και διαβασα μωρη πετουγια....αφου μετα τα περνουσαν οι δικες μου και ημενα μονος..επρεπε να διαβασω.... :-
εσυ μωρη σκατοψυχη γιατι δεν βοηθούσες κανεναν?:- κακόμοιρο παιδί
εσυ μωρη σκατοψυχη γιατι δεν βοηθούσες κανεναν?
ημουν βυσμα..δεν χρειαστηκεsto strato royfianepses kanenan?
ωραιοι τροποι :Sεισαι μελατος και κοτα το ξαναγραφω![]()
Δεν είχα παρεεςεσυ μωρη σκατοψυχη γιατι δεν βοηθούσες κανεναν?
Πες εσύ κανένα σκηνικό απο τον καιρό που έλειπες και τις γκόμνες απο σολουν και κιλκις (ποντιες βλιαξ ρε φιλε)εισαι μελατος και κοτα το ξαναγραφω![]()
Γιατί αφορούν οι υπόλοιπες μαλκιες που γράφουμε;ερι μου σιγα δεν αφορα το νημα...![]()
![]()
τι λέμε εδώ?kαλως τον