blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
όταν λες κωλαρα εννοεις μικρο και τσουπωτο ή στυλ καρντασιαν, τζενιφερ λοπεζ?![]()
Και τι σας νοιάζει;
Αφού στραπόν ή δάχτυλο θα βάλετε μόνο...
όταν λες κωλαρα εννοεις μικρο και τσουπωτο ή στυλ καρντασιαν, τζενιφερ λοπεζ?![]()
χχμ...ασε με να το σκεφτω τυπε...δεν είναι του γουστου μου... :-καρντασιαν κωλαρα λεμε
χχμ...ασε με να το σκεφτω τυπε...δεν είναι του γουστου μου... :-
το 2009 το εστειλες το μνμ?![]()
Ηξερα απο τοτε οτι μια μερα θα πιρφοριζω τη Ρετσινα στο bou.![]()
Μπήκε και άλλος πιρφόρος στο νήμα.
Θα κλαψουρίζετε μαζί.
Μην με ρωτήσετε ποίος είναι.
Σύντομα θα το καταλάβετε!![]()
μαλακιες..ουτε ενα μπουρδελο δε μπορειτε να στησετε..
παμε λιγο ρε λακη.
φοραω αθλητικα και σε λιγο θα φυγω με μηχανη![]()
κουλουρι φανταζομαι δινει αβερτα, ετσι?
ειχα παει διακοπες Αλασκα 10 μερουλες μωρε..![]()
![]()
![]()
Είσθε καλά;
Είχαμε ανησυχήσει με την απουσία σας.
Ειλικρινά!
Μάλιστα απεστάλη και μέλος του νήματος να σας επισκεφθεί για να διαπιστώσει το < έχειν καλώς >!![]()
Aσε τα αθλητικα καλυτερα. Καμια μποτα φιδισια δεν εχεις;μαλακιες..ουτε ενα μπουρδελο δε μπορειτε να στησετε..
παμε λιγο ρε λακη.
φοραω αθλητικα και σε λιγο θα φυγω με μηχανη![]()
μονο 2 γυναικες στην ζωη μου μου εχουν αρνηθει κουλουρι και αυτο πριν πολλα χρονια και εφαγαν σουτ την ιδια στιγμη οποτε καταλαβαινεις
ελα ρε ριοςμα.στο κλιμα κατευθειανAσε τα αθλητικα καλυτερα. Καμια μποτα φιδισια δεν εχεις;
μονο 2 γυναικες στην ζωη μου μου εχουν αρνηθει κουλουρι και αυτο πριν πολλα χρονια και εφαγαν σουτ την ιδια στιγμη οποτε καταλαβαινεις
νταξει αν μου γνωρίσεις την φιλη σου, θα χω και κουλουρι και γυναικα...αλλα παντα με εχεμυθεια και διακριτικοτητα..νοικοκυρεϊκα πραματαεπρεπε ηδη να την ειχες σουταρει ;)
Εσυ και ο SNIK τετοια μαγκια.μονο 2 γυναικες στην ζωη μου μου εχουν αρνηθει κουλουρι και αυτο πριν πολλα χρονια και εφαγαν σουτ την ιδια στιγμη οποτε καταλαβαινεις
βασικα αν της αρεσεις θα σου πιει το αιμα...ειναι η μοναδικη που με εχει βγαλει οφ και μαλιστα οσες φορες πηδιομαστε
εχω καυλωσει ασχημα μετα την ιστορια της πενταγιο
εγω ειμαι τρελος αν ειχα το οκ θα εβγαζα χθες τα εισιτηρια για λονδινο
τι καυλα γυναικα![]()
![]()