The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.405
- Πόντοι
- 25.467
χοντρο![]()
Τι χοντρό ρε;;;
Χοντρό είναι το καρούλι από το οποίο τρέχουν όλοι να πάρουν νουμεράκια, μπας και γίνουν "εκλεκτοί".
χοντρο![]()
σιγα την γκομενα ρε μπαρμπα... :SΤι χοντρό ρε;;;
Χοντρό είναι το καρούλι από το οποίο τρέχουν όλοι να πάρουν νουμεράκια, μπας και γίνουν "εκλεκτοί".![]()
γιατι το λες αυτο τυπε η ίδια λεει οτι ειναι μουναρα γιατι να μην το πιστέψουμε ;σιγα την γκομενα ρε μπαρμπα... :S
μουναρα είναι μονο η δεσποινίς μαριαννα εδώ μεσαγιατι το λες αυτο τυπε η ίδια λεει οτι ειναι μουναρα γιατι να μην το πιστέψουμε ;![]()
σιγα την γκομενα ρε μπαρμπα... :S
καμια γαρδουμπα και πηχτη μονο...και πολύ της είναιΣε έμενα το γράφετε;;;
Να το γράψετε σε αυτούς που της προτείνουν δείπνα με terrine ρινόκερου γαρνιρισμένη με καραμελωμένα σερσέγκια, συνοδεία ροζέ veuve clicquot, προκειμένου να γίνουν εκλεκτοί.![]()
Κάνω καλές πιπες γιαυτό τρέχουν όλοιΤι χοντρό ρε;;;
Χοντρό είναι το καρούλι από το οποίο τρέχουν όλοι να πάρουν νουμεράκια, μπας και γίνουν "εκλεκτοί".![]()
Δεν μου αρεκει. παρακαλώ πολυκαμια γαρδουμπα και πηχτη μονο...και πολύ της είναι![]()
αμα κανεις τετοιες δηλωσεις θα τρεχουμε κι εμεις αλλα για να κρυφτουμεΚάνω καλές πιπες γιαυτό τρέχουν όλοι![]()
αμα κανεις τετοιες δηλωσεις θα τρεχουμε κι εμεις αλλα για να κρυφτουμε![]()
Κάνω καλές πιπες γιαυτό τρέχουν όλοι![]()
δειχνει οτι ειναι αμοιβαιοεγω μόνο τον Άγιο θέλω
Πανικόβλητοι και αλλόφρονες;;;
εγω μόνο τον Άγιο θέλω
Επειδή δεν ευκαιρώ, να σας στείλω τον Ηρακλή από ATHENS DIVA;
Τον έχει στην κατηγορία με τις ελληνίδες
Όντως το πρωί ο νηματοθέτης έτρεχε στα δικαστήρια αλλόφρων
![]()
μα αυτός είναι ρορνσταρ![]()
![]()
![]()
![]()
Τι μου λέτε τι μου λετε.. πειτε κι αλλα ..Πράγματι πανικοβάλλεται πολύ εύκολα αυτό το παλικάρι.
Που να βλέπατε και την κατάσταση του, όταν ήταν πρωτόμπαρκο στο Bou και νόμιζε ότι τον εχθρεύεσθε...![]()
Δέχεται και στοματικό από "ανδρες".![]()
Επειδή δεν ευκαιρώ, να σας στείλω τον Ηρακλή από ATHENS DIVA;
Τον έχει στην κατηγορία με τις ελληνίδες