brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.138
- Πόντοι
- 2.606
τυπε αυτές ειναι γριές οι δικε σου πρεπει να εχουν ακομα ιουλο στο εφηβαιο τουςΕν Κορινθω!
Εκει ηταν οι καλυτερες!!!
τυπε αυτές ειναι γριές οι δικε σου πρεπει να εχουν ακομα ιουλο στο εφηβαιο τουςΕν Κορινθω!
Εκει ηταν οι καλυτερες!!!
:S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προφανως εισθε κουλτουριαρης. Δεν εξηγειται αλλιως η αντιδρασις σας!
μπορει να μην ειναι νεκροφιλος τυπεΠροφανως εισθε κουλτουριαρης. Δεν εξηγειται αλλιως η αντιδρασις σας!
τυπε αυτές ειναι γριές οι δικε σου πρεπει να εχουν ακομα ιουλο στο εφηβαιο τους![]()
Και τι σας νοιαζει εσας;Μη δίνετε σημασία, αντανακλαστική αντίδραση.
Αλήθεια φόραγε πάνα ακράτειας ή στριγκάκι (λέμε τώρα);
Μη δίνετε σημασία, αντανακλαστική αντίδραση.
Αλήθεια φόραγε πάνα ακράτειας ή στριγκάκι (λέμε τώρα);
γραφω κριτική ;)Σεις και βιβλια διαβαζετε και με φθονειτε.
Ο κ. raopau ξερει οτι διαβαζετε βιβλια;
Και τι σας νοιαζει εσας;
Υπαγετε εις βρωμοπιπινα μετα του Κεφαλαιου του Μαρξ ανα χειρας!
Για τα αλιπαστα;γραφω κριτική ;)
γραφω κριτική ;)
Απλή περιέργεια, έρμαιο της ανθρώπινης φύσης μου βλέπετε.
Πάντως λένε ότι οι πίπες που κάνει γυνή μεταμίλφ, χωρίς την μασέλα της, είναι σούπερ, από την άλλη για μερικά πράγματα προτιμώ να μείνω με την απορία.
Αν πάω βρε Μπλιζ με το κεφάλαιο του Μαρξ θα με χρεώσει έξτρα για kinky υπηρεσίες, σοβαρέψου.
καμμια κριτικουλα παιζει; Εστω και με μορφη καταθεσης ψυχης; Για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να ενθυμουνται οι παλαιοτεροι. (Και για τις αναγκες του νηματος φυσικα)Σοβαρα ομιλωντας.
Ητο εξαιρετος εμπειρια. 3 φορες. Χειραφετημενο θηλυ. Hayat Regency, 5* hotel, Thessaloniki την πφωτη φορα!
καμμια κριτικουλα παιζει; Εστω και με μορφη καταθεσης ψυχης; Για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να ενθυμουνται οι παλαιοτεροι. (Και για τις αναγκες του νηματος φυσικα)![]()
Σοβαρα ομιλωντας.
Ητο εξαιρετος εμπειρια. 3 φορες. Χειραφετημενο θηλυ. Hayat Regency, 5* hotel, Thessaloniki την πφωτη φορα!
Μου έχει συμβεί με δύο μη εργαζόμενες, περίπου 5 χρόνια μεγαλύτερες και προφανώς μιλάω για κοντά στην 5η δεκαετία, και οι δύο έκοβαν χρόνια οπότε μόνο κατ' εκτίμηση, απίστευτες και οι δύο, η μία πάταγε κάτω και την πιο pse εργαζομένη που έχω συνευρεθεί. Παρόλα αυτά...
Trop cliche, mon ami!
Μολις ξεπερασουν τις αναστολες της διαφορας της ηλικιας και νοιωσουν αυτοπεποιθηση και οτι ειναι αρεστες, γινονται απιστευτα ερωτικες και ξεπερνουν καθε οριο.
Εχω ξοδεψει περιουσια στα βρωμοπιπινα. Βαρεθηκα την πολυ ομορφια. Προτιμω το πραγματικο σεξ και το παθος.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.
Όλα εύρυθμα και ανθηρά.![]()